fcb.portal.reset.password

Un grup de mares dels esportistes de Masia 360 realitzen el taller de cuina. | VÍCTOR SALGADO / FCB

El segon taller per a famílies de Masia 360 ha abordat un tema molt demanat pels pares i mares com és l’alimentació. Els professors Montse Illan i Xavier Torrado, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, han explicat, sota la coordinació de la Dra. Maria Antonia Lizarraga, nutricionista del FC Barcelona, com crear un plat nutricionalment equilibrat per als nostres esportistes als pares i mares del programa Masia 360. El taller, dirigit a 20 persones, ha comptat amb la representació de pares i mares dels cinc esports professionals del Club: futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

Aquests 20 pares i mares del programa Masia 360 han aprés com crear un plat nutricionalment equilibrat, com convertir aquest pla en un entrepà, amb equivalències entre el pa i altres tipus de carbohidrat que duia el plat, per fer-lo més atractiu pels nois o noies i com crear un esmorzar o berenar per endur que contingui lacti, fruita, cereals, un complement com poden ser els fruits secs i un condiment tipus cacau en pols. També han aprés la millor forma de transportar-ho a les motxilles dels esportistes per què es mantingui fresc a l’hora de consumir-ho.

Els professors Montse Illan i Xavier Torrado han dirigit el taller de cuina de Masia 360. | VÍCTOR SALGADO / FCB

Tornar a dalt