fcb.portal.reset.password

Xavier Vilajoana, Jordi Cardoner, Ramon Alfonseda, Gerard Figueras, Sílvio Elías i Òscar Grau | GERMÁN PARGA -. FCB

Cristina Jiménez rep el seu premi com a màxima golejadora de l'any de mans de Jordi Cardoner, Ramon Alfonseda i Gerard Figueras | GERMÁN PARGA -. FCB

Cardoner, Alfonseda i Figueras lliuren el trofeu de màxim golejador de l'any a Landi Martínez | GERMÁN PARGA -. FCB

Pau Vilanova i Josep Moratalla, amb els tres guardonats pels seus 100 partits jugats amb l'Agrupació | GERMÁN PARGA -. FCB

L'acte ha recordat la figura de Sergi Echevarría, amb una samarreta que s'ha lliurat al seu germà | GERMÁN PARGA -. FCB

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquesta divendres el seu tradicional sopar anual, la trobada que per aquestes dates reuneix els exjugadors del FC Barcelona de totes les èpoques i categories, i que ha comptat amb una àmplia representació institucional del Club, encapçalada pel vicepresident primer Jordi Cardoner i els directius Silvio Elías, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana, a més del CEO Òscar Grau.

L’acte s’ha celebrat a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza i ha reunit més de 400 persones, entre socis i simpatitzants de l’Agrupació que presideix Ramon Alfonseda i representants de diferents entitats i  institucions, encapçalats pel secretari general d’esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras.

Entre els exjugadors presents al sopar cal destacar la presència de Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives del FC Barcelona i el responsable del fútbol formatiu profesional al costat de Jose Mari Bakero, present també al sopar; Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Ferran Olivella, José Manuel Asensi, Chapi Ferrer, Josep Moratalla, Paco Clos, Tente Sánchez, Ricardo Serna, Rafael Zuviría, Joan Estella, Pere Valentí Mora, Manolo Tomé, José Joaquín Albaladejo, Josep Palau, Bartomeu Paredes, Pere Gratacós, Josep Pérez Serer, Xavier Sánchez Jara, Josep Franch, Adjutori Serrat, Juan José Almagro, Pau Garcia Castany, Joan Torrent i Joan Vilà, entre altres.

Una gran família solidària

En els parlaments protocol·laris, el vicepresident Cardoner ha excusat l’absència del president Josep Maria Bartomeu a causa d’una grip i ha definit l’agrupació com “una gran família solidària que fa més gran el nostre Club”. El dirigent blaugrana també ha destacat el rejoveniment de l’ABJ, “i no només per la incorporació del grup d'exjugadores, sinó també per l'arribada de nous membres”. Finalment, Jordi Cardoner ha tingut un record per Laszlo Kubala, en els 90 anys del seu naixement, i per Johan Cruyff, “tot un referent a qui es donarà el nom d’un nou estadi a la Ciutat Esportiva”.

Ramon Alfonseda, president de l’ABJ ha comentat per la seva part que “estem molt contents de les relacions que existeixen entre l’Agrupació i el Club” i ha volgut destacar tres valors fonamentals de l'entitat que presideix: solidaritat, família i barcelonisme. “Som sensibles amb els col·lectius més necessitats, som una família que ens ajudem en moments difícils, i que anem incorporant nous membres, i finalment portem el Barça, des del nostre cor, a tot arreu del món”.

Abans del sopar, s’han lliurat les medalles d’or i plata als jugadors que al llarg del 2017 han arribat als 100 i als 50 partits jugats amb l’Agrupació respectivament, i també el Trofeu Juli Mocholi als màxims golejadors masculí i femení de l’any, que han estat per a Landi Martínez i Cristina Jiménez. Ramon Alfonseda també ha volgut tenir un record per Sergi Chavarría, que va morir fa pocs mesos de forma inesperada després d’un entrenament.

Tornar a dalt