fcb.portal.reset.password

El raper va aprofitar també per estampar-se la seva pròpia samarreta | Raia Maria Laura

El número escollit va ser el 23 | Raia Maria Laura

El Camp Nou ha rebut una visita especial. Es tracta del raper americà de 25 anys Russel Vitale, més conegut com a Russ, que ha volgut aprofitar la seva estada a Barcelona per visitar el Camp Nou Experience.

El cantant, compositor i productor, que és una nova promesa del hip-hop mundial, ha estat aquests dies a la Ciutat Comtal a causa de la seva gira europea, i ha aprofitat el seu concert a la Sala Razzmatazz per visitar el Museu i l’Estadi del FC Barcelona. A més a més, s’ha pogut estampar la seva pròpia samarreta del Barça, amb la qual s’ha fotografiat amb el Camp Nou de fons. El número escollit ha estat el ‘23’, el mateix que porta el francès Samuel Umtiti. Precisament el central del Barça el va voler saludar.

 

Good to see you @Russ and good luck tonight in Barcelona!

Una publicación compartida de Samuel Umtiti (@samumtiti) el

Russ va esgotar les entrades per al seu concert de Razzmatazz en poques setmanes. I és que ha aconseguit l’èxit global a través de les plataformes de ‘streaming’. Actualment acumula uns 190 milions de reproduccions del tema ‘What they want’ i gairebé 170 milions més per ‘Losin’ Control’.

Tornar a dalt