Un esdeveniment per celebrar la unió i la innovació

Un esdeveniment per celebrar la unió i la innovació

Rakuten i el FC Barcelona s’han trobat al Museu del Barça, en un acte organitzat per la companyia japonesa i que ha comptat amb la presència del president Bartomeu i dels jugadors Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen

Rakuten, patrocinador principal global i d’Innovació del FC Barcelona, ha visitat aquest dilluns el Museu del Barça. Ho ha fet aprofitant el Mobile World Congress de Barcelona, en un acte en què l’empresa japonesa ha volgut convidar els líders del sector.

D’entre els convidats per Rakuten, amb el CEO Hiroshi Mikitani com a màxim representant de l’empresa al capdavant, ha destacat la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i del vicepresident primer Jordi Cardoner; així com del CEO del Club, Òscar Grau. Els futbolistes del primer equip Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen, que han fet un petit parlament, també han volgut acostar-se a les instal·lacions blaugranes per participar de l’esdeveniment.

L’acte, que ha comptat amb unes 350 persones, ha començat amb un petit tour pel Museu i una actuació d’un freestyler, seguit del discurs de benvinguda de Mikitani, que ha signat en el llibre d’honor del Club.

També ha adreçat unes paraules el mateix Bartomeu, qui ha volgut parlar sobre una aliança, la del Barça i Rakuten, que considera positiva, ja que el treball conjunt permet “transmetre coneixements i mètodes per enriquir les dues parts”.

Posteriorment, els convidats al Museu han pogut gaudir dels trofeus exposats i de la història del Club en un espai que és dels més visitants de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut