Quatre jugadors de la NFL, visitants de luxe al Camp Nou

Quatre jugadors de la NFL, visitants de luxe al Camp Nou

Els jugadors de de futbol americà Von Miller (Denver Broncos), Casey Hayward (San Diego Chargers), Christian Kirsey (Cleveland Browns) i Micah Hyde (Buffalo Bills) van presenciar el Barça-Atlètic en directe

El duel entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, on els barcelonistes van vèncer per 1-0 gràcies a un espectacular gol de Leo Messi, va ser un partit amb un gran seguiment mundial i presenciat en directe per un total de 90.356 espectadors, la millor assistència de la temporada al Camp Nou. Entre tots aquests aficionats hi eren quatre jugadors de de la National Football League (NFL) de futbol americà: americà Von Miller (Denver Broncos), Casey Hayward (San Diego Chargers), Christian Kirsey (Cleveland Browns) i Micah Hyde (Buffalo Bills).

Els jugadors van aprofitar la seva post-temporada per visitar Barcelona i presenciar un partit al Camp Nou en directe des de la Llotja President Suñol. Miller, que va ser MVP de la ‘Super Bowl 50’ fa dos anys, va regalar al president Bartomeu una samarreta signada, i a més va intercanviar samarretes signades amb el futbolista blaugrana Gerard Piqué. Miller a més va parlar per als micròfons de Barça TV i poder trepitjar la gespa del Camp Nou al finalitzar el partit.

Una Llotja plena de personalitats, on també hi va estar el campió del món de motociclisme Marc Márquez, el Barça Lassa d'hoquei patins, alguns dels familiars de l'exblaugrana Quini, diversos participants d'OT i Carla Simon, guanyadora del Goya a la millor direcció novella. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut