Participa en el sorteig i guanya dues entrades per a la final de Copa!

Participa en el sorteig i guanya dues entrades per a la final de Copa!

Fins al proper 4 d'abril tots els aficionats blaugrana podran participar en aquest concurs per a gaudir del Barça-Sevilla en directe des del Wanda Metropolitano

S'apropa la final de Copa del Rei i et donem la possibilitat de gaudir-la en directe! Fins al proper 4 de abril tots els aficionats blaugrana podran participar en el sorteig per guanyar dues entrades per veure el duel entre el FC Barcelona i el Sevilla FC en directe al Wanda Metropolitano, seu de la final de Copa d'aquest 2018.

És igual d'on siguis! L'afició culer de tot el planeta pot participar en aquest concurs, que sortejarà el premi de gaudir amb els cracs culers en una nova final copera, la quarta consecutiva. Amb aquesta iniciativa el Club pretén, una vegada més, posar a l'abast de qualsevol fan blaugrana, sigui d'on sigui, la possibilitat de viatjar per veure el Barça en una nova final i poder ajudar l'equip en la lluita per la conquesta d'un nou títol.

La final es disputarà el dissabte 21 d'abril a Madrid i el premi inclou:

  • Bitllet d'avió d'anada i tornada, des de l'aeroport més proper a la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Madrid.
  • Entrada per l'agraciat i el seu acompanyant per assistir a la final de Copa del Rei que es disputarà entre el FC Barcelona i el Sevilla CF, a l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid, el dia 21 d'abril de 2018.
  • Allotjament de dues nits en un hotel de Madrid.
  • Despeses de transport per als trajectes entre l'aeroport i l'hotel i de l'hotel a l'estadi.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut