Nova York ja es prepara per l'arribada del trident aquest estiu

Nova York ja es prepara per l'arribada del trident aquest estiu

Un mural de Messi, Neymar i Suárez, que duu per títol ‘Ready for U.S’, llueix al carrer Allen amb Delancey, al Lower East Side de Manhattan

Des d’aquesta setmana, i quan falten molt pocs dies per a l’inici del Barça US Tour 2017, el carrer Allen amb Delancey, situat al Lower East Side de Manhattan, llueix un mural amb els retrats del trident del primer equip de futbol del FC Barcelona. Així, Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez han estat inmortalitzats en un mural sota el títol Ready for U.S.

Aquesta acció, obra de Leif Mcllwayne, @beast_streetart a Instagram, ha sorgit a través de The New Allen, una fundació d’art urbà que, portada per la seva passió per les arts visuals, uneix un col·lectiu d’artistes del grafit i del mural que tenen per objectiu transformar el carrer Allen en la primera galeria d’art de la ciutat al carrer.

El mural fa referència a la propera visita del FC Barcelona als Estats Units, amb motiu de la gira de pretemporada que tindrà lloc del 19 al 30 de juliol. L’equip dirigit per Ernesto Valverde es veurà les cares amb la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid dins de la International Champions Cup de Nord-amèrica (ICC), una competició organitzada per Relevent Sports i que aquest any arriba a la seva cinquena edició.

Els blaugranes debutaran en la competició el 22 de juliol davant la Juventus al Metlife Stadium de Nova York (18.00 hora local, 0.00 hora catalana del 23). El segon partit el jugaran el 26 contra el Manchester United al FedEx Field de Washington (7.35 hora local, 1.35 hora catalana del 27), i tancaran la seva participació el 29 de juliol al Hard Rock Stadium de Miami, davant el Reial Madrid (19.30 hora local, 1.30 hora catalana del 30).

Setena pretemporada als Estats Units

Aquesta serà la setena vegada que el FC Barcelona faci la seva pretemporada als Estats Units. El 2003 els homes de Frank Rijkaard van jugar tres partits en territori nord-americà davant de la Juventus, l’AC Milan i el Manchester United. Tres anys més tard, els blaugranes van jugar contra el Chivas Guadalajara, l’América i el New York Red Bulls. El 2008, en el primer any de Pep Guardiola com a entrenador, el FC Barcelona va jugar dos partits de pretemporada als Estats Units i els rivals van ser el Chivas Guadalajara i els New York Red Bulls. Un any més tard, els contrincants van ser els LA Galaxy, els Seattle Sounders i el Chivas Guadalajara. El Manchester United, el Chivas Guadalajara i el Club América van ser els equips amb els quals els culers es van veure les cares el 2011. I el 2015, l’últim any que els blaugranes van estar als Estats Units, els rivals van ser els LA Galaxy, el Manchester United i el Chelsea.

El fet que el FC Barcelona realitzi la seva estada als Estats Units, un territori prioritari per al Club, queda emmarcat dins del pla estratègic d’aquest i del seu creixement global. Al mes de setembre, el FC Barcelona va obrir la seva oficina a Nova York amb una delegació encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, en què l'exblaugrana Ronaldinho va fer el xut d'honor per inaugurar les oficines blaugrana a la ciutat dels gratacels. En el seu objectiu d’expansió global, el Barça compta també amb una oficina a Hong Kong.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut