Nou partit dels Barça Legends a Bulgària

Nou partit dels Barça Legends a Bulgària

Dani García, Óscar Arpón i Jari Litmanen debutaran com a integrants de la formació de llegendes del Club blaugrana que s’enfrontarà el proper dimecres a l’equip d’amics de Hristo Stóitxkov

Els Barça Legends disputaran un nou partit el proper dimecres 20 de setembre contra l’equip de l’exjugador blaugrana Hristo Stóitxkov, el Hristo Stóitxkov & Friends. L’enfrontament tindrà lloc al Beroe Stadium de Stara Zagora, a Bulgària, i suposarà el segon matx amb Albert ‘Chapi’ Ferrer a la banqueta dirigint a l’equip d’exjugadors del FC Barcelona. Els jugadors convocats per al partit són Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Dehú, Goikoetxea, Quique Estebaranz, Julio Salinas, Popescu, Sánchez Jara, Sergi Barjuan, Santi Ezquerro, Miquel Àngel Nadal i Juan Carlos Moreno; així com Dani García, Óscar Arpón i Jari Litmanen, que debutaran com a integrants de l’equip de llegendes del Club. A més, Stóitxkov, integrant del mític ‘Dream Team’ que va guanyar la primera Copa d’Europa de la historia del Barça, jugarà amb els dos equips.

El partit dels Barça Legends contra el Hristo Stóitxkov & Friends es podrà seguir en directe a través de la plataforma Barça Vídeo arreu del món excepte a Bulgària (19 hores, hora de Barcelona). El matx suposarà el segon del ‘Chapi’ a la banqueta com a tècnic de la formació barcelonista. El debut de Ferrer es va produir el 2 de setembre passat en un enfrontament solidari contra el Manchester United Legends que va acabar amb un empat (2-2), amb gols de Luis García i Gaizka Mendieta.

La llista del Hristo Stóitxkov & Friends

Pel que fa el conjunt bulgar, serà dirigit per Dimitar Penev. Els integrants de la convocatòria són Ivko Ganchev, Stoyan Kolev, Petar Hubchev, Radostin Kishishev, Emil Kremenliev, Elin Topuzakov, Ivaylo Yordanov, Gosho Ginchev, Krasimir Balakov, Yordan Letchkov, Daniel Borimirov, Iliyan Iliev, Boncho Genchev, Doncho Donev, Aleksandar Tomash, Kostadin Vidolov, Nasko Sirakov, Myumyun Kashmer, Vasil Dragolov, Martin Petrov, Dimitar Berbatov, Emil Kostadinov i Petar Mihtarski.

Un partit carregat d’emocions i simbolisme

L’enfrontament entre les llegendes del Club i l’equip de Hristo Stoichkov estarà carregat de simbolisme. Els dos equips realitzaran diversos homenatges al llarg del partit. Durant la primera part, el joc s’aturarà dues vegades per a rememorar la figura de Trifon Ivanov, el minut 3 de partit; i Johan Cruyff, el minut 14. A la segona part, el partit retrà homenatge a Tito Vilanova, el minut 55, i a Ayan Sadukov, al minut 70. A més, un cop acabat el matx, una parella de cantants d’òpera interpretarà la cançó de Queen, ‘Barcelona’.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut