fcb.portal.reset.password

Miriam, Nerea, Amaia, Roi i Alfred van gaudir de l'experiència al Camp Nou | MIGUEL RUIZ - FCB

Unes 24 hores abans, els 16 integrants del programa musical Operación Triunfo havien pogut complir un somni: cantar davant 17.000 persones al Palau Sant Jordi. Un moment sense precedents per a aquests joves artistes, que l’octubre passat van entrar en l’Acadèmia d’OT per emprendre una aventura que els hi ha canviat la vida. I, coincidint amb el concert de Barcelona, el que dóna el tret de sortida a la Gira d’OT, el FC Barcelona va voler tenir un detall amb ells.

Quin? Doncs convidar-los a la Llotja President Suñol per viure, en primera persona, l’apassionant triomf del FC Barcelona contra l’Atlètic de Madrid. Els ‘triunfitos’ presents a l’Estadi van ser Nerea, Miriam, Roi, i els representats d’Espanya en el proper festival d’Eurovisió, Amaia i Alfred. Precisament només l’Alfred, natural del Prat de Llobregat i culer, havia visitat el Camp Nou en alguna ocasión –es va mostrar molt content per poder tornar-hi amb els seus companys i amics-, però tots cinc van gaudir d’una experiència única des del primer moment.

Especialment emocionada es trobava Amaia, gran aficionada de l’Osasuna però admiradora de Leo Messi, que va assegurar haver viscut “unes hores increïble”. El gallec Roi, que no va trobar la paraula per definir el crac argentí “per lo bo que és”, va afegir, amb el seu habitual bon humor, que tot això no semblava real: “Ahir vam tocar al Palau Sant Jordi i avui som al Camp Nou, amb Marc Márquez assegut al darrera a la Llotja. Ha estat extraordinari”.

Perquè, a més, van poder marxar amb fotografies juntament amb Suárez, Messi, Denis Suárez i companyia. I és que un cop va finalitzar el partit els cinc cantants van poder baixar a zona mixta per aprofundir encara més en l'experiència.

 
Tornar a dalt