fcb.portal.reset.password

Aficionats del Barça durant la sessió a portes obertes del 2017. | MIGUEL RUIZ-FCB

A partir d'aquest dijous 4 de gener hi haurà disponibles a les taquilles principals de l’accés 15 i al web fcbarcelona.cat 1.000 entrades més per a l’entrenament de portes obertes que tindrà lloc aquest divendres 5 de gener al Miniestadi.

Així doncs, els socis i aficionats que no van poder aconseguir la seva entrada al mes de desembre tenen una nova oportunitat per veure en directe la sessió preparatòria del primer equip de futbol, prevista a les 11.30 hores.

Per aquest motiu us recordem que:

Els socis i els aficionats no podran accedir al Miniestadi sense la corresponent entrada, gratuïta per als socis i de pagament per als aficionats (5 euros). Les localitats estaran disponibles a partir del dijous 4 de gener.

Els socis, amb un màxim de dos carnets de soci per persona, podran adquirir un màxim de tres invitacions gratuïtes per carnet a les taquilles principals de l’accés 15, de les 9.15 a les 19.30 hores, i també a través del web fcbarcelona.cat sense despeses de gestió. També podran adquirir tres entrades més complementàries a un preu de 5 euros cadascuna. Si la compra d’aquestes es realitza a través del web s’aplicarà un cost de despesa de gestió d’1,75 euros per entrada.

Els aficionats podran comprar un total de sis entrades a un preu de 5 euros també a partir del dijous 4 de gener a les taquilles principals de l’accés 15, de les 9.15 a les 19.30 hores, i també a través del web fcbarcelona.cat. Si la compra es realitza a través del lloc web, s’aplicarà la despesa de gestió d’1,75 euros per entrada.

El Miniestadi obrirà les portes al públic a les 9.30 hores.

L'entrenament serà retransmès en directe per Barça TV, el web http://www.fcbarcelona.cat, el canal YouTube (www.youtube.com/fcbarcelona) i Facebook (www.facebook.com/fcbarcelona).

Visita als hospitals

Un cop finalitzi l'entrenament, els jugadors del primer equip es desplaçaran a diferents centres per desitjar uns bons Reis d’Orient als nens malalts. Els centres visitats seran els següents:

Hospital Sant Joan de Déu
Hospital Vall d’Hebron
Hospital de Sant Pau
Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Hospital de Barcelona
Hospital de Nens de Barcelona
Cottolengo Padre Alegre
Casa Ronald McDonald

A partir d'aquest dijous, no perdis l'oportunitat de fer-te ara amb les teves entrades de cara a la sessió a portes obertes d'aquest divendres 5 de gener al Miniestadi.
Tornar a dalt