Màxima intensitat en els segons equips

Màxima intensitat en els segons equips

Tots els segons equips de les seccions professionals tenen competició de Lliga, aquest cap de setmana

Els quatre filials segueixen competint i formant-se. Al llarg d’aquest cap de setmana quatre duels: 1 a la Ciutat Esportiva i tres fóra de casa, conformen l’agenda dels ‘B’ blaugranes de les seccions professionals.

Retorna la Lliga

Un cop realitzada la primera eliminatòria de Copa on el segon equip de l’handbol va caure per 30 a 20 davant Dólmenes d’Antequera. Ara toca tornar a la Lliga i rebran diumenge a les 12.30 h a un equip que jugava la temporada anterior a l’Asobal com és el Sinfín de Santander.

La cita tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A Cáceres, a per la segona victòria

El FC Barcelona Lassa B de bàsquet té una cita a Cáceres, divendres a les 21 h, davant el Cáceres Patrimonio de la Humanidad. Aquesta serà la segona jornada de la competició. A la primera els blaugranes es van imposar a Lleida per 76 a 69, en un partit on Gerun va ser escollit MVP de la jornada.

Per la seva banda, el Cáceres va caure en una de les pistes més complicades de la competició. A Manresa es van veure superats per 81 a 73.

A seguir guanyant

El segon equip de la secció de futbol sala aspira a mantenir la seva imbatibilitat a la segona divisió de la LNFS. Tres partits i tres triomfs, de moment, tot esperant el partit de dissabte a les 18.15 h a la pista del Puertollano.

Els blaugranes saben de la dificultat de la competició, la passada setmana van haver de suar de valent per superar per 2 a 0 a UMA Antequera, en un partit decidit en el tram final.

Visita a Piera

El Barça B d’hoquei patins jugarà a la pista del Piera, el partit corresponent a la quarta jornada del Grup A de la Lliga Nacional Catalana. Els blaugranes cerquen la seva victòria a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut