fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu i Zurab Pololikashvili es van reunir després del Barça - Leganés | GERMÁN PARGA - FCB

Leo Messi és el nou Ambaixador de Turisme Responsable de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) de les Nacions Unides. Un nomenament que va ser dut a terme el passat dissabte, al Camp Nou, en una trobada mantinguda després del Barça - Leganés i que va comptar amb la presència del secretari general de l'organització, Zurab Pololokashvili.

Aquest càrrec té com a objectiu fomentar i promocionar el valor dels viatges responsables i, per a Messi, és un honor poder formar part del projecte. "L'Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides treballa perquè el turisme sigui una font de desenvolupament i estic feliç per unir-me a aquesta tasca, la de promocionar el turisme responsable. Sempre que he viatjat m'ha permès conèixer altres cultures i societats, així com altres formes de veure el món, la qual cosa crec que és molt enriquidor", va afegir l'argentí.

D'aquesta manera, Messi se suma a Fernando Hierro i Vicente del Bosque, dues figures públiques seleccionades per reflectir la unió de l'esport i el turisme i del poder transformador del turisme responsable a les nostres societats.

Per a l'OMT, comptar amb un futbolista com Messi suposa "poder seguir compartint amb tothom els valors positius i els beneficis reals que el turisme representa". "Messi trenca tots els superlatius com a esportista i és un exemple que la voluntat, el treball constant i la perseverança produeixen bons resultats. Ens honora que s'hagi sumat a la causa de l'OMT", va sentenciar Zurab Pololokashvili.

Tornar a dalt