fcb.portal.reset.password

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha valorat molt positivament els 100 primers dies d’Ernesto Valverde al capdavant del primer equip. “Quan el vam anar a buscar sabíem com era. És un entrenador intel·ligent, que sap gestionar molt bé els partits i que ens està donant la raó a tots. Ha enamorat el Camp Nou i ha enamorat al soci. Han estat 100 dies òptims. La situació és envejable però la temporada és molt llarga”, ha declarat tant a Barça TV com a Esport 3.

Bartomeu també ha recordat el posicionament del Club envers la situació que viu Catalunya: “Fa unes quantes setmanes ja vam explicar quin era el posicionament del FC Barcelona. Demanem diàleg perquè creiem que parlant la gent s’entén i és la manera per arribar a punts de trobada i acords. També demanem respecte per les majories i les minories i respecte pel posicionament del FC Barcelona, de la mateixa manera que nosaltres respectem la resta. I apostem per l’esport: som un club poliesportiu i volem seguir competint i seguir donant espectacle a les pistes i als camps. Tenim molts equips professionals i amateurs i el que volem és no amagar-nos, seguir competint i jugant”.

Sobre l’empresonament dels presidents d’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, respectivament, Bartomeu ha estat clar: “Ho lamentem i ho critiquem profundament perquè no és normal que a dia d’avui hi hagi persones empresonades per les seves idees”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();