Josep Maria Bartomeu participa a la reunió del comitè estratègic de futbol professional de la UEFA

Josep Maria Bartomeu participa a la reunió del comitè estratègic de futbol professional de la UEFA

El President del FC Barcelona ha estat present també en la reunió de dos dies del Comitè Executiu de l’ECA

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat avui en una reunió de treball del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, organisme que representa els diferents estaments del futbol europeu  i del qual Josep Maria Bartomeu en forma part des del maig del 2014 en representació de l’Associació Europea de Clubs (ECA).

La reunió, celebrada a la seu de la UEFA a Nyon, ha estat encapçalada pel president de la UEFA,  Alexander Ceferin, i en el seu transcurs s’han tractat principalment temes relacionats amb el Financial Fair Play, el sistema de traspassos o el paper dels intermediaris i dels agents dels jugadors.

El Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA està integrat per clubs, lligues, federacions i jugadors. En representació dels clubs, a més del president Bartomeu, també i han assistit, entre d’altres, l’actual president de l’ECA i de la Juventus FC, Andrea Agnelli, el President del PSG, Nasser Al Khelaffi, el CEO del Manchester United, Ed Woodward,  i el director executiu del Celtic FC, Peter Lawwell. Per part de les lligues europees han participat, entre d’altres, el president de LaLiga, Javier Tebas.

A banda d’aquesta trobada, Bartomeu ha participat també en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que ha tingut lloc aquest dilluns i dimarts entre les ciutats suïsses de Nyon i Ginebra. La reunió ha coincidit amb el desè aniversari de l’Associació Europea de Clubs, de la qual el president del FC Barcelona en forma part des del mes de maig del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut