Josep Maria Bartomeu: “Iniesta farà un parèntesi, però tornarà”

Josep Maria Bartomeu: “Iniesta farà un parèntesi, però tornarà”

El president del FC Barcelona ha fet un repàs de la temporada a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ i ha parlat dels següents temes destacats

Cada cop és més a prop el final de la temporada 2017/18, i és moment de començar a fer balanç. Tot i que el Club encara té reptes pendents, especialment a les seccions, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat del curs esportiu a El Matí de Catalunya Ràdio amb la periodista Mònica Terribas, aprofitant el punt final a la temporada del primer equip de futbol.

I un dels aspectes més destacats d’aquest final ha estat el comiat d’Andrés Iniesta. Sobre la seva absència a partir del proper any, el màxim dirigent de l’entitat ha assegurat que “deixa un buit molt important”, però li ha volgut agrair tot el que ha fet pel Club durant els 22 anys al primer equip. “El seu comiat ha estat a l’alçada del jugador que és. Serà insubstituïble, pel concepte de futbol que té però també pels valors que representa. Hem intentat que es quedi, però és la seva reflexió personal i la respectem moltíssim. Ara farà un parèntesi, però tornarà”, ha comentat.

A més a més, el president ha parlat dels següents temes destacats.

Els altres noms propis

Leo Messi

“No té signat un contracte de per vida, però ell ja està vinculat per sempre al Barça emocionalment. És casa seva i ens agradaria que el Leo fos home d’un sol club. Seria el millor representant que podríem tenir”.

Sergio Busquets

“És un jugador fonamental pel que aporta, determinant, culer... Sortir del Barça com ho ha fet Andrés Iniesta és brutal i a mi m’agradaria que ell, algun dia, pugui acabar marxant com ell”.

Samuel Umtiti

“Per calendari, toca renovació. El Camp Nou l’estima, però el Barça té els seus equilibris. La progressió de tots ha de ser l’adequada i no ens la podem saltar. Comptem amb ell per al futur”.

Ernesto Valverde

“Quan Luis Enrique ens va dir que no seguiria, vam tenir molt clar que ell era el següent. És un entrenador intel·ligent i ho ha demostrat. Estem molt contents amb la seva temporada”.

Valoració de la temporada i propers reptes

“A la temporada li poso un 9 perquè ha estat excel·lent. Especialment després de tot el que va succeir al principi de temporada, que ens ha fet més forts. Van ser entrebancs que hem acabat superant amb nota”.

“Hem de gaudir del doblet assolit, però també dels èxits de les seccions. No podem oblidar que, si guanyem la Lliga ACB i la LNFS, estarem davant de la consecució de Lliga i Copa en totes les nostres seccions professionals, un gran èxit de tots”.

“Tenim una gran plantilla i aquest any ho hem demostrat amb tants rècords d’imbatibilitat, també amb la quarta Copa del Rei consecutiva. Estem satisfets per com ha anat la temporada, però sempre hem de millorar. A partir del juliol mirarem com ens podem reforçar”.

La lluita contra el frau

“Fa temps que lluitem per evitar-ho. Vam aconseguir evitar la revenda amb el funcionament de la Copa i creiem que ho vam aconseguir”.

“L’última gran acció va ser al Clàssic, amb la recerca d’entrades falsificades. Volem acabar amb la revenda i les xarxes organitzades. Lluitarem fins al final perquè hem de respectar el soci”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut