La foto de família del primer equip i el Femení

La foto de família del primer equip i el Femení

El primer equip, juntament amb el Femení, s'han fet la tradicional fotografia amb els tècnics de tots dos equips i amb el president Josep Maria Bartomeu

El primer equip i el Femení s’han fet la tradicional foto oficial de la temporada 2017/18. Una fotografia que ha comptat amb la presència de tots els membres de les dues plantilles, els dos entrenadors i del president Josep Maria Bartomeu. En la sessió de fotos, que ha tingut lloc al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, el primer equip i el Femení s'han fet una instantània conjunta que demostra l'aposta del Club per als dos conjunts.

En el cas del Femení, la sessió arriba en la prèvia del partit de lliga contra el Santa Teresa previ al debut d'aquest curs a la Lliga de Campions femenina. El conjunt de Fran Sánchez arriba a la cita després de sumar tres victòries en les tres primeres jornades de lliga. Pel que fa al primer equip, els d’Ernesto Valverde han tornat als entrenaments aquest divendres després de la victòria aconseguida a Lisboa contra l'Sporting Clube Portugal (0-1).

Després del dia de descans que el tècnic barcelonista va concedir a la plantilla i amb el proper duel de Lliga entre cella i cella, el primer equip s'ha fet la foto oficial de la temporada 2017/18 enmig del bon ambient que regna en la plantilla blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut