fcb.portal.reset.password

Al llarg de la jornada es podran seguir diverses conferències sobre la dona i el futbol | FCB

El FC Barcelona organitzarà el proper dia 8 de març la jornada ‘És futbol, i és femení’, impulsada pel grup Edelmira Calvetó. L’acte tindrà lloc a l’Auditori 1899 a partir de dos quarts de quatre de la tarda, i comptarà amb la presència del President del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu; de la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor; dels entrenadors dels primers equips de futbol masculí i femení, Ernesto Valverde i Fran Sánchez; i de les jugadores del primer equip de futbol femení Marta Unzué i Laura Ràfols, entre d’altres.

Durant la jornada es lliurarà el premi Edelmira Calvetó, i se celebraran una sèrie de ponències, que tindran a la dona com a protagonista, com són: “De l’amateurisme al professionalisme, el llarg camí cap al reconeixement”; ‘Futbol Femení i Futbol Masculí: Tan lluny i tan a prop” o “Mira’t! Futbol sense prejudicis”, entre d’altres.

El Grup Edelmira Calvetó

Aquest grup, creat per la Junta Directiva el 2011, té com a objectiu recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista, reivindicar el paper de les sòcies, impulsar el protagonisme de la dona dins el Club i reflexionar sobre el paper de la dona en l’esport. El grup està presidit per Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva.
 

Consulta el programa complet de la jornada 'És futbol i és femení'

En directe a la web del Club

Tota la jornada es podrà seguir en directe a través de Barça TV i el web del Club. La jornada arrencarà a les 15.30 hores.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();