Emirates NBD Egypt, nou patrocinador regional del FC Barcelona

Emirates NBD Egypt, nou patrocinador regional del FC Barcelona

El banc es converteix en patrocinador regional del Club fins al 2020 amb la possibilitat d’ampliar-ho dos anys més

El FC Barcelona i Emirates NBD Egypt han anunciat aquest matí un acord estratègic segons el qual el banc egipci es converteix en patrocinador regional del Club fins al juny del 2020. Amb aquest nou conveni el FC Barcelona continua la seva expansió i amplia la seva presència en el territori.

Fruit d’aquest acord, el Club i Emirates NBD Egypt col·laboraran amb la creació d’una targeta de prepagament destinada als clients del banc i que els permetrà, a més, gaudir de beneficis com ara entrades a partits o sortejos exclusius de material blaugrana.

La presentació ha tingut lloc a la Llotja Presidencial del Camp Nou. Per part del Club han assistit a l’acte Silvio Elías, directiu del FC Barcelona, i en representació d’Emirates NBD Egypt, Fuad Mohamed, Chief Operating Officer, Frederic de Melker, Head of Retail Banking and Wealth Management, i el vicepresident Head of Cards, Deepak Chandran.

Sobre Emirates NBD Egypt

Emirates NBD és el banc líder a la regió del Consell de Cooperació del Golf. El banc va entrar al mercat el juny del 2013 mitjançant l’adquisició de la filial de BNP Paribas d’Egipte i no ha deixat de créixer des d’aleshores. Actualment, Emirates NBD Egypt té més de 1.500 treballadors amb una àmplia experiència en els mercats locals i globals, i més de 70 sucursals amb una gran cobertura geogràfica a Egipte, incloent-t’hi els principals districtes i ciutats com el Caire, Gizeh, Alexandria, la Costa Nord, el Delta, l'Alt Egipte, el Sinaí i el Mar Roig.

El banc ofereix als seus clients una àmplia gamma de serveis: Banca Corporativa, Banca d'Empreses i Solucions d'Inversió.

Declaracions de Silvio Elías, directiu del FC Barcelona:

“Ens plau que un banc del prestigi a la regió com és Emirates NBD hagi pensat a associar-se amb el FC Barcelona. Amb aquest patrocini de tres anys, es referma el creixement del Club en mercats emergents i estem segurs que el nombre d’aficionats blaugrana a Egipte seguirà augmentant gràcies a la nostra associació amb el banc”.

Declaracions de Fuad Mohamed, Chief Operating Officer d’Emirates NBD Egypt:

“Estem molt contents d’haver signat aquest acord de patrocini amb un dels equips de futbol líders del món. Aquest conveni s’engloba en el nostre objectiu de promoure la inclusió financera en el nostre país. És una nova oportunitat d’introduir serveis innovadors per als nostres clients de totes les realitats socials”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut