Els segon equips no descansen a la setmana del pont

Els segon equips no descansen a la setmana del pont

Tots els equips B dels Esports Professionals disputen partits de lliga al llarg del cap de setmana

Tot i que l’actual setmana sol ser de descans per a les categories de formació, els segons equips del Barça Lassa tenen competició. Jugar lligues estatals comporta la màxima exigència i tenir un calendari dens.

Futbol sala de nivell per Barça TV

Dissabte a les 18 h, en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i en directe per Barça TV, el Barça Lassa B de futbol sala jugarà davant el Bisontes de Castelló. Els blaugranes venen d’un treballat triomf a Còrdova i aspiren a seguir sumant per mantenir-se a la part alta de la taula.

La classificació de la 2a Divisió de la LNFS està molt igualada en els llocs capdavanters, Desprès de 12 jornades, ElPozo B i Valdepeñas lideren amb 26 punts i els segueixen Antequera i Barça Lassa B amb 25.

Barça Lassa B i Leyma Coruña: dos equips en bona forma

Diumenge a les 12 h els joves blaugranes visiten la pista del Leyma Coruña. Ambdós equips venen de guanyar els seus dos darrers partits. Els blaugranes van superar a Clavijo i Sammic i els gallecs ho van fer davant el Palència i Manresa.

La igualtat també es veu a la classificació on els dos equips tenen 5 triomfs en les primeres 12 jornades. Julbe tindrà davant tot un altre històric de les banquetes com és Gustavo Aranzana i els joves blaugranes es trobaran amb jugadors experimentats com Flis, Hernández-Sonseca o Olmos, que ara juguen amb l’equip gallec.

A sumar a Palma del Río

El Barça Lassa B d’handbol visita la pista del Zumosol Ars Palma del Río. Els blaugranes venen de caure en els dos darrers partits i els cordovesos no han guanyat els tres darrers.

Però es troben dos equips efectius en l’atac i la defensa: El Barça Lassa B és el segon millor atac de la División de Honor Plata i els andalusos són la quarta millor defensa de la lliga, tot i estar situats en l’avant penúltim lloc de la taula. El partit és dissabte a les 18 h.

Duel per decidir el primer lloc

El líder del Grup A de la Nacional Catalana d’hoquei patins, el Manlleu, visita la pista de Llars Mundet per jugar contra el Barça Lassa B, segon classificat de la competició.

Osonencs i barcelonins només estan separats per un punt, 24 el Manlleu i 23 el Barça Lassa B després de 12 jornades de lliga. Aquesta serà la penúltima jornada del grup i els tres punts en joc es mostren com a decisius per establir la classificació final. El partit serà diumenge a les 12 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut