Els Barça Legends jugaran contra la Juventus a l'Índia

Els Barça Legends jugaran contra la Juventus a l'Índia

Es confirma que el pròxim partit de la formació de llegendes del Club serà el 17 de febrer contra els Legends de la Vecchia Signora a Bombai

El dissabte 17 de febrer els Barça Legends tornaran a jugar, i serà contra les llegendes de la Juventus a la ciutat índia de Bombai. El matx, que se celebrarà al Mumbai Football Arena, Andheri a les 7 de la tarda, segons hora local (14.30 h a Barcelona), suposa el quart enfrontament d’Albert Chapi Ferrer com a entrenador de l’equip d’exjugadors barcelonistes. Aquest partit està organitzat per la Football Next Foundation i compta amb el suport de la Mumbai District Football Association.

Després de la victòria de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1), i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre, els de Chapi Ferrer continuen sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

L’enfrontament contra les llegendes de la Vecchia Signora a terres índies es podrà seguir a per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club. Properament es donarà a conèixer el llistat de jugadors que viatjaran a Bombai per tal de disputar aquest matx davant el convidat italià.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món. Properament està previst anunciar nous partits dels Barça Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut