fcb.portal.reset.password

Com és tradició des de fa ja set anys, el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei al Camp Nou és un dia especial en què l’Estadi s’omple d’il·lusió. Una il·lusió que mostren tots aquells nens i nenes que, generalment, no poden venir al Camp Nou i que fan realitat el seu somni de veure els seus ídols en directe en aquest partit.

Cal posar èmfasi, en els joves de Terrassa que formen part dels Projectes de la Creu Roja, que van venir a l’Estadi aquest dimecres amb tres autocars. 140 nens i nenes  que van assistir al partit són integrants del Projecte Infants que estan compresos entre els 6 i els 12 anys, mentre els del Projecte jove són des de primer d’ESO i Batxillerat, a partir dels 12 anys.

Barça TV va poder parlar en primera persona amb alguns dels protagonistes del Projecte de la Creu Roja en els que van mostrar la seva gran satisfacció de poder viure un partit del Barça des de la graderia del Camp Nou. Alguns ja havien vingut en altres Diades del Soci Solidari, però d’altres era la seva primera experiència de la qual en van sortir molt contents i emocionats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();