fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant la presentació del Barça Innovation Hub a l’edició del 2017 del Mobile World Congress. | GERMÁN PARGA / FCB

El Barça Innovation Hub (BIHUB) ha donat un gran pas endavant en la seva consolidació com a plataforma d'innovació de referència en l'àmbit europeu. El FC Barcelona, ​​a través del Barça Innovation Hub, participa a la xarxa de Digital Innovation Hubs que promociona i impulsa la Comissió Europea. Això suposa que passa a formar part d'un exclusiu grup format per més de 400 entitats europees que ajudaran a definir els plans d'innovació que la Comissió Europea té previst implementar durant els propers anys.

La iniciativa Digital Innovation Hubs pretén fomentar el coneixement tecnològic donant suport a la indústria, a les institucions i als organitzacions europees per gestionar i millorar la seva transformació digital. El BIHUB passa a formar part d'aquesta xarxa focalitzant-se en el coneixement i en la investigació aplicada a l'excel·lència esportiva com a eina per ajudar a transformar la societat.

Aquesta estratègia posiciona al BIHUB en un espai privilegiat dins de l'ecosistema de la innovació en l'àmbit europeu. A més, el Barça passa a ser el primer club esportiu del Vell Continent que forma part d'aquesta xarxa i, per tant, podrà accedir a les oportunitats de finançament del programa Horizon 2020 que disposa d'un pressupost de 300 milions d'euros per a projectes impulsats per els Digital Innovation Hubs, en el marc de la digitalització i transformació dels serveis i la indústria europea.

Presència al Mobile World Congress

El Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de gestió del coneixement, formació, investigació i innovació del Club, es va donar a conèixer mundialment fa un any en el marc del Mobile World Congress, i tornarà a tenir una destacada presència en el congrés de telefonia més important del món, que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març al recinte de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();