El doblet i Andrés Iniesta, protagonistes de la REVISTA BARÇA

El doblet i Andrés Iniesta, protagonistes de la REVISTA BARÇA

La publicació del Club passa balanç a la temporada que finalitza i que serà recordada pels títols de Lliga i Copa del Rei del primer equip de futbol i l’adeu al capità que ha marcat el Barça més llorejat de la història

La temporada 2017/18 és a punt de finalitzar i passarà a la història pel doblet de Lliga i Copa del Rei aconseguit per l’equip d’Ernesto Valverde, dos trofeus que ha aixecat Andrés Iniesta, el capità que ha deixat el club de la seva vida després de 22 temporades, 16 de les quals al primer equip. El manxec marca amb 32 títols al seu palmarès particular, que coincideixen amb els títols que el Barça ha guanyat des del 2005 en una era d’absolut domini blaugrana. El Club va acomiadar Iniesta com a jugador amb tots els honors, un comiat somiat per un jugador que deixarà una empremta inoblidable.

Precisament Iniesta va ser el gran protagonista també de la final de la Copa del Rei que el Barça va guanyar al Wanda Metropolitano contra el Sevilla amb una exhibició de joc i amb cinc gols, un dels quals va ser l’últim que va marcar el capità amb la samarreta blaugrana. Però la final de Copa va tenir un altre jugador que va entrar en la història del Club, el croat Ivan Rakitic, que ha estat l’únic jugador que ha jugat i guanyat set finals a partit únic de manera consecutiva. La REVISTA BARÇA inclou una entrevista amb Rakitic, en què valora la seva condició de talismà a les finals.

Les seccions professionals, amb els sis títols de Copa del Rei (futbol, bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala) i la Reina (Barça Femení) conquerides aquesta temporada, també tenen el seu espai a la publicació del Club. Amb especial dedicació als campions de l’hoquei patins, que han aconseguit el novè triplet de Lliga, Copa i Champions de la història de la secció, inèdit en els darrers onze anys. Un balanç al qual s’hi ha d’afegir la també merescuda Supercopa d’Espanya. Amb el títol europeu dels homes d’Edu Castro, a més, el Barça suma un total de 40 copes d’Europa en la història del Club.

El repàs al balanç de la temporada de la Masia també te protagonisme a la revista, amb el triomf destacat de la Youth League per part del Juvenil A i 13 títols de Lliga aconseguits pels equips formatius masculins, que han culminat una temporada extraordinària, només eclipsada pel descens del Barça B. A aquests 13 títols de Lliga cal sumar l’aconseguit pel Barça Femení B.

Més enllà de l’esport, la revista del Club també recull l’acord de ciutat dels grups municipals al planejament urbanístic per impulsar l’Espai Barça, amb un ampli consens polític, i tots els detalls de la Modificació del Pla General Metropolità.

En l’àmbit social i institucional, la reunió del Senat i el balanç de la temporada que va fer el president Josep Maria Bartomeu són altres continguts que recull la publicació, que també es fa ressò de l’operació contra el frau que es va impulsar des del Club en el darrer Clàssic en el marc de la lluita contra les pràctiques fraudulentes i que va destapar una xarxa organitzada que traficava amb abonaments de socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut