fcb.portal.reset.password

El vicepresident Jordi Cardoner, l'autor Dan Brown i el directiu Jordi Mestre al Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Dan Brown rep una samarreta del Barça amb el seu nom al darrere | GERMÁN PARGA - FCB

Aprofitant la gira de promoció del seu últim llibre Origen Brown ha volgut fer una aturada dins de la seva atapeïda agenda per visitar el Camp Nou. Jordi Mestre ha estat el directiu que ha atès el creador del professor Robert Langdon en el seu tour per l’estadi culer. El vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner també ha aprofitat per conèixer l’escriptor i explicar-li la singularitat de la història del Club.

Brown és un apassionat dels esports especialment dels New England Patriots de la NFL, però s’ha mostrat molt impressionat per la grandiositat de l’estadi i ha comentat que acostuma a veure partits de futbol sense ser un gran seguidor del futbol europeu. Tot i així, ha promès que la propera vegada que visiti Barcelona encaixarà la seva agenda per veure un partit en directe i poder gaudir de les meravelles de Leo Messi i de la resta dels seus companys. Aquest dissabte estarà ja a Amsterdam per seguir amb la promoció d’Origen i donar unes conferències.

Origen, connexió culer

L’autor de novel·les tant famoses com El Codi Da Vinci, Àngels i Dimonis, El símbol perdut entre d’altres, ha situat part de l’acció del seu últim treball Origen a la ciutat de Barcelona. I el seu protagonista, el professor Robert Langdon, durant la seva estada a la capital catalana té un contacte amb el Camp Nou però Brown ha demanat llegir el seu llibre per descobrir la connexió amb el FC Barcelona.

Tornar a dalt