Romania Legends – Barça Legends: Victòria amb gols de Julio Salinas i Hagi (0-2)

Els Barça Legends s’han endut la victòria en l’amistós contra un conjunt que comptava amb els exblaugranes Hagi i Popescu i la millor generació de futbolistes de Romania

L’equip del Chapi Ferrer ha superat el conjunt local per 0-2 gràcies a les dianes de Salinas al primer període i de Hagi a la segona meitat. El partit ens ha deixat la icònica imatge de veure Gica Hagi tornant a enfundar-se la samarreta blaugrana al seu país. El partit s’ha disputat a Romania, al Cluj Arena, un estadi amb capacitat per a 30.000 espectadors. Els aficionats que s’hi han apropat per veure les llegendes del Barça i Romania jugar a futbol han pogut gaudir del gran gol de Julio Salinas als darrers minuts de la primera part.

Una passada a l’espai ha deixat el davanter basc sol davant el porter, el qual ha driblat amb una finta magistral per després definir amb la cama esquerra. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans, i una de les grans atraccions del matx, Gica Hagi, ha canviat d’equip al segon temps. El migcampista romanès ha deixat detalls de qualitat, i al minut 70 ha demostrat que no ha perdut el seu toc amb un xut ajustat des de la frontal per establir el definitiu 0-2.

El conjunt de Ferrer s’ha mostrat molt sòlid contra un conjunt que aplegava els futbolistes de la millor generació de la història del futbol de Romania, reunits de nou amb motiu del duel davant les llegendes barcelonistes.