Coutinho i Nujeen, protagonistes de la REVISTA BARÇA i la REVISTA FUNDACIÓ

Coutinho i Nujeen, protagonistes de la REVISTA BARÇA i la REVISTA FUNDACIÓ

L’arribada del brasiler centra el reportatge principal del nou número de la REVISTA BARÇA, mentre que la colpidora història de la refugiada siriana és el tema d’obertura a la REVISTA FUNDACIÓ

El número 91 de la REVISTA BARÇA, que durant els propers dies arribarà a casa dels socis, duu en portada una de les incorporacions del primer equip en el mercat d’hivern, Philippe Coutinho. El brasiler és el protagonista de diversos reportatges, entre els quals una àmplia entrevista i un article que radiografia el seu currículum esportiu, des que era conegut com a ‘Philippinho’ al Vasco da Gamma, fins a convertir-se en professional a l’Inter de Milà, repassant també el seu pas per l’Espanyol, Itàlia i Anglaterra.

Aquest número també recull un text en què Luis Suárez explica el vessant més personal del brasiler i la seva relació d’amistat, que es va iniciar quan van compartir vestidor al Liverpool. El bloc dedicat a Coutinho es completa amb un article sobre l’idil·li culer amb els futbolistes del Brasil, el país que més jugadors estrangers ha aportat al Barça, un total de 38.

El capítol d’incorporacions d’aquesta edició es tanca amb un text sobre la febre barcelonista que ha despertat a Colòmbia el fitxatge de Yerry Mina, el primer jugador d’aquest país sud-americà en la història del Barça. I, seguint amb el primer equip, la REVISTA BARÇA també dedica un important espai a les renovacions de Piqué i Sergi Roberto i ofereix una visió panoràmica de les ampliacions de contracte que han tingut lloc des de finals del 2016, que inclouen la columna vertebral de l’actual equip.

L’any daurat de Lieke Martens

L’holandesa Lieke Martens, jugadora de l’equip de futbol femení, també té un merescut espai en aquest número. I és que el 2017 va ser el seu any. Va guanyar l’Europeu de seleccions i va ser escollida jugadora de l’any per la UEFA i The Best per la FIFA. Martens és un exemple per a futures generacions i en l’actualitat està considerada pels holandesos com una heroïna nacional.

Ignacio Alabart, jugador del Barça Lassa d’hoquei, és un altre dels noms propis d’aquesta edició. El gallec és el primer a arribar al primer equip d’aquesta secció després d’haver-se format a la Masia. Un exemple de la realitat poliesportiva del FC Barcelona i de l’èxit de les seves categories formatives.

Altres continguts que es poden llegir en aquest número són el salt d’entrenadors, preparadors físics i jugadors de l’FCB Escola al futbol formatiu; el treball dels tutors de la Masia; i la Zona Jove, el nou espai social creat pel Club per apropar els socis d’entre 18 i 30 anys a l’Entitat.

Nujeen Mustafá, un exemple de superació

La refugiada siriana Nujeen Mustafá és la gran protagonista del número 9 de la REVISTA FUNDACIÓ. Aquesta noia de 18 anys va travessar Europa en cadira de rodes fugint de la guerra de Síria i s’ha convertit a ulls del món en tot un exemple de superació. La Nujeen va participar en el documental que el FC Barcelona va fer servir com a nadala corporativa al mes de desembre passat i en aquest número repassem el seu periple vital, les seves aspiracions de futur i el seu apassionat barcelonisme.

El premi atorgat per Peace & Sport com a millor Fundació de l’any a la Fundació Barça i les evolucions del nou Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu són alguns dels altres temes que es tracten en aquest número, on l’exblaugrana Lilian Thuram ens parla també sobre la seva entitat social, dedicada a educar contra el racisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut