El cinema català, a la Llotja President Suñol

El cinema català, a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu rep la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i alguns dels guardonats en els recents premis Gaudí 2017

Coincidint amb el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València, la Llotja President Suñol ha tingut com a protagonista el cinema català, representat per la presidenta de l’Acadèmia Catalana del Cinema (ACC), Isona Passola, i alguns dels guardonats amb els Premis Gaudí 2017, que es van celebrar el passat 28 de gener.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat de la directiva Maria Teixidor, ha rebut al descans del partit a la representació dels Gaudí, entre els que ha estat l’actriu Núria Prims, guanyadora a la millor protagonista femenina per Incerta glòria; Aleix Castellón, millor Direcció de Producció per Incerta glòria; Lucija Stojevic, director i escriptor de La Chana, escollida millor Pel·lícula Documental; Silvia Quer, directora de La llum d’Eina, millor Pel·lícula de Televisió; Dídac Palou, premi al millor Muntatge per Estiu 1993; Alfonso Vilallonga, premi a la millor Música Original per La Llibrería; Xavier Mas i Ricard Galderán, premi al millor So per Incerta glòria; Bernat Aragonès i premi als millors Efectes Visuals, i Alma Casal, premi al millor Maquillatge i Perruquería per Incerta glòria. Altres actors que també han estat avui a la Llotja són Bernat Saumell i Alberto Ammann.

En l’àmbit esportiu, han estat convidats el tres vegades campió del món de Superbike (2015, 2016 i 2017), Jonathan Rea i el pilot del Ralli Dakar 2018 Alex Haro, que ha rebut una samarreta personalitzada de mans del president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo.

Tres exfutbolistes blaugrana, que actualment formen part dels Barça Legends, també han estat convidats a la Llotja, l’entrenador de l’equip, Albert Ferrer i els jugadors Seydou Keita i José Edmilson.

Amb motiu de la celebració durant aquesta setmana a Barcelona de la passarel·la 080 Barcelona Fashion Week, la moda també ha tingut el seu espai a la Llotja, amb la presència dels models Verónica Blume, Xavier Serrano i Alessio Pozzi, i la dissenyadora Miriam Ponsa.

El president Bartomeu i el vicepresident primer Jordi cardoner també han tingut una trobada amb Òscar Camps, fundador de Proactiva Open Arms, organització amb qui la Fundació Barça té un acord de col·laboració per realitzar activitats de sensibilització sobre la greu crisi humanitària que pateixen milions de persones desplaçades i refugiades de tot el món, especialment en l’àrea del Mediterrani.

Carles Tejedor, el cuiner convidat

Continuant amb la iniciativa de convidar destacats restauradors catalans i entitats del món de la cuina catalana, que el club realitza en col·laboració amb la Penya Gastronòmica del Barça, avui ha estat el cuiner Carles Tejedor l’escollit per oferir les seves propostes a la Llotja President Suñol. Tejedor destaca per la seva versatilitat dins el món de la cuina i la restauració. És bastant més que un cuiner. També és empresari, assessor i dissenya conceptes gastronòmics. La seva marca professional és Oilmotion, però és conegut per la seva etapa com a cap de cuina al restaurant Via Veneto durant set anys, per la seva experiència a Harvard durant cinc anys i un any al MIT University com a expert de l’oli en el Màster de Cuina i Ciència. Actualment, destaca el seu com a gestor i director gastronòmic a El Nacional. També està vinculat amb el restaurant Lomo Alto i també lidera un projecte gastronòmic ambiciós al Sofia Barcelona Hotel, del grup Selenta. Tejedor ha portat a la llotja com a propostes gastronòmiques una amanida d’anguila fumada i un tàrtar roll de vaca vella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut