Belletti, nou ambaixador del FC Barcelona

Belletti, nou ambaixador del FC Barcelona

El Club i l’exjugador blaugrana han arribat a un acord de col·laboració perquè representi el Barça en actes institucionals i de l’Àrea Social i s'uneixi als Barça Legends

El FC Barcelona i Juliano Belletti han arribat a un acord perquè el brasiler es converteixi en ambaixador i representant del Club en diferents actes i esdeveniments durant els propers anys. D’aquesta manera, Belletti es suma a Ronaldinho i Abidal com a ambaixadors del Club.

Juliano Belletti, que ja va disputar el partit amistós amb els Barça Legends al Camp Nou davant el Manchester United, s’unirà definitivament al projecte Legends, l’equip d’exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors. A més, el Club i el brasiler col·laboraran en actes institucionals i de l’Àrea Social, a banda d’activitats relacionades amb l’FCBEscola.

5 títols com a blaugrana

Juliano Belletti va arribar al Barça a l’estiu del 2004, i va disputar un total de 3 temporades amb el primer equip (fins al 2007). En total, 107 partits com a culer, en què va anotar un únic però històric gol, a Saint Dennis, que va suposar el 2-1 contra l’Arsenal i la segona Champions per al FC Barcelona.

El brasiler va guanyar un total de 5 títols com a jugador del FC Barcelona: dues Lligues, una Champions i dues Supercopes d’Espanya.

Declaracions de Juliano Belletti, ambaixador del FC Barcelona:

“És un plaer i un honor poder representar el Club de futbol més important del món. Sabem que el gol de París va ser important, el 2006, però va passar alguna cosa més amb aquest Club i per això estic aquí. Ara tinc una altra feina, intentar portar la marca Barça arreu del món per demostrar que el FC Barcelona és molt més que només futbol”.

“El Barça sempre intenta fer alguna cosa especial a tots els països, per això hem estat a Uganda, a Grècia, al Japó o als Estats Units. També busca fer accions benèfiques com aquest últim partit dels Legends i jo vull formar-ne part. El Barça té tots aquests valors i vull ajudar a aconseguir que tothom els entengui i els pugui compartir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut