Bartomeu: “Estem molt contents amb l’elecció d’Ernesto Valverde”

Bartomeu: “Estem molt contents amb l’elecció d’Ernesto Valverde”

El president blaugrana ha valorat a Barça TV diferents temes de l’actualitat del Club, com l’elecció de l’entrenador, l’inici a la Lliga, els fitxatges i les renovacions, entre d’altres

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat pels micròfons de Barça TV just abans de la disputa del Barça-Juventus, i ha abordat diversos temes de l’actualitat blaugrana. Bartomeu ha recalcat: “Estem molt satisfets amb l’elecció d’Ernesto Valverde, hi tenim dipositades moltes esperances”. A més, ha assegurat que “el Barça aspira a tot”. “Hem començat molt bé a la Lliga, amb tres victòries i sense encaixar gols, i un mèrit important és de Valverde”, ha afegit.

Quant als fitxatges, el president culer ha afirmat: “Els estem veient bé. Entrar al Barça és superdifícil perquè tenim superjugadors. Semedo ho ha fet bé, Dembélé té l’oportunitat de demostrar la seva qualitat, igual que Paulinho. Deulofeu està molt content de tornar a casa i ha demostrat que hem de tenir-lo en compte. Està ajudant molt l’equip i ajudarà fins al final”. A més, Bartomeu també ha comentat que “els socis han d’estar molt tranquils amb les renovacions d’Iniesta i Messi, i que estaran aquí fins que ells vulguin”.

Pel que fa al vot de censura, Bartomeu ha explicat: “Ho vivim de manera natural, surt als Estatuts i el Club facilita que es pugui dur a terme el procés, però no hi ha condicions extraordinàries. No es donen les circumstàncies, ni des d'un punt de vista esportiu, ni econòmic ni social”. Finalment, també ha tingut paraules per a Jacint Borràs: “Va ser president del Barça Atlètic i directiu. Era una persona molt culer, compromesa amb el nostre país. Vull fer una forta abraçada a la família. El Club farà una acció amb un personatge tan important per a l'Entitat”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut