Alex Morgan: “Leo Messi és el millor del món”

Alex Morgan: “Leo Messi és el millor del món”

La futbolista nord-americana es desfà en elogis cap al crac argentí en la seva visita al Camp Nou coincidint amb el Barça-Dépor

La futbolista nord-americana de l’Orlando Pride (National Woman Soccer League) Alex Morgan va veure la golejada del Barça contra el Deportivo. La coneguda futbolista va ser rebuda a la Llotja President Sunyol pel president Josep Maria Bartomeu i va parlar després del partit amb els jugadors del primer equip Piqué, Paulinho o Vermalen.

“Ha estat espectacular poder gaudir amb la meva família poder veure el partit i que el Barça es mantingui invicte en la Lliga”, afirmava Morgan al final del matx. La futbolista nord-americana reconeix al Barça des que ella anava a la universitat “amb un estil seductor i molt bonic”. “Leo Messi és el millor jugador del món, com a davantera m’encanta veure’l jugar”, afegeix Morgan.

Finalment, Alex Morgan també va fer referència al Femení i a l’eliminatòria que les enfrontarà amb l’Olympique de Lió als quarts de final de la Lliga de Campions, assegurant que serà un duel especial per ella ja que la temporada passada va defensar la samarreta del conjunt francès amb qui va guanyar la Women’s Champions League: “No sé a qui animaré en el partit entre el Femení i l’Olympique de Lió”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut