Albert 'Chapi' Ferrer dóna la llista dels Barça Legends davant els Manchester United Legends

Albert 'Chapi' Ferrer dóna la llista dels Barça Legends davant els Manchester United Legends

El partit suposarà el debut a la banqueta del tècnic Chapi Ferrer i de Juan Carlos Moreno, Sergi Barjuan, Aloisio Pires i Jofre Mateu com a jugadors llegendes del Club

L’entrenador dels Barça Legends, Albert Chapi Ferrer, ha convocat un total de 18 jugadors per al partit de dissabte a les 16 hores, hora catalana, a Old Trafford contra els Manchester United Legends. Els integrants d’aquesta convocatòria són Patrick Kluivert, Éric Abidal, Xavi Guzmán, Jesús Angoy, Gaizka Mendietta, Juliano Belletti, Andoni Goicoetxea, Frédéric Déhu, Luis García, Sánchez Jara, Juan Carlos Rodríguez, Simao Sabrosa, José Edmílson i Edgar Davids, a més de Juan Carlos Moreno, Sergi Barjuan, Aloisio Pires i Jofre Mateu, que debutaran com a integrants de l’equip de llegendes del Club. De la mateixa manera, l’enfrontament a Manchester serà el primer amb Chapi Ferrer a la banqueta com a tècnic que substitueix José Mari Bakero al capdavant de la formació. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i per streaming a Barça Vídeo només des de l’Estat espanyol. 

La llista dels Manchester United Legends

Per la seva banda, els Manchester United Legends, entrenats per Bryan Robson, comptaran amb els exjugadors següents per al partit: Russell Beardsmore, Jesper Blomqvist, Wes Brown, Bojan Djordjic, Dion Dublin, Quinton Fortune, Denis Irwin, Ronny Johnsen, Ji-Sung Park, Krel Poborsky, Louis Saha, Mikael Silvestre, BenThornley, Raimond van der Gouw, Edwin van der Saar, Ruud van Nistelrooy, Danny Webber i Dwight Yorke.

Un partit d’homenatge i solidari

El partit entre els Legends del Barça i els del Manchester United serà especialment emotiu, ja que retrà homenatge a les víctimes dels actes de terrorisme que han patit recentment les dues ciutats. És per això que els jugadors del Barça lluiran a l’esquena Barcelona en comptes del seu nom, com va fer el primer equip de futbol en el partit al Camp Nou contra el Betis, i els jugadors de l’equip anglès lluiran Manchester. En aquest sentit, tots els futbolistes saltaran al terreny de joc amb un braçal negre i guardaran un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats.  

D’altra banda, i tal com va succeir en el duel d’anada al Camp Nou, el matx entre els Legends del Barça i els del Manchester United destinarà tots els seus beneficis a la construcció del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, un projecte pioner en què la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i l’escola de negocis IESE estan implicades.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut