fcb.portal.reset.password

Alexia no ha pogut assistir a l'acte, però ha deixat un vídeo d'agraïment | PACO LARGO - FCB

El FC Barcelona ha estat, novament, un dels grans protagonistes de la sisena Gala de les Estrelles del Futbol Català, celebrada aquest dilluns a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El Club s’ha endut un total de cinc premis i, a més, ha comptat amb diverses nominacions. Per representar el Club en l’acte, l’expedició culer ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu; els membres de la Junta Javier Bordas, Josep Ramon Vidal-Abarca i Xavier Vilajoana; i el CEO del Club, Òscar Grau, a banda del mànager esportiu de futbol, Josep Segura, l’entrenador del Barça B, Gerard López (segon en la categoria de millor entrenador), i del futbolista del primer equip Sergi Roberto.

Perquè el de Reus s’ha endut el premi al millor jugador català de la temporada, amb un 36% dels vots. El migcampista, que ha recollit el guardó de les mans de Bartomeu, Andreu Subies (president de la FCF) i Ramón Ajenjo (conseller del grup Damm), ha agraït la confiança i ha recordat la diana històrica que va fer contra el PSG. “Crec que el moment del meu gol no s’oblidarà. Aquella mateixa nit el vaig veure milers de vegades”. A més, tant ell com el president Bartomeu han parlat de la seva continuïtat al Club. “Espero que es quedi molts anys amb nosaltres”, ha dit el màxim dirigent del Club, mentre que Sergi Roberto ha afirmat: “El Barça és el club de la meva vida i vull quedar-m’hi per sempre”.

La temporada del Femení, materialitzada amb dos premis 

Per una altra banda, en la categoria femenina, la guanyadora ha estat la també blaugrana Alexia Putellas, amb un 43% dels vots. La jugadora del Femení no ha assistit a l’entrega de premis perquè es troba concentrada amb la seva selecció, però ha deixat un vídeo d’agraïment enregistrat.

El mateix ha fet Olga Garcia, premi a la màxima golejadora de la temporada.

Des d’Itàlia, més agraïments

Durant la gala també han estat premiats Andreu Plaza (60%) i Marc Tolrà (62%), reconeguts com a millor entrenador i jugador del futbol sala català, respectivament. Els dos, que es troben a Itàlia per jugar l’Elite Round i buscar un lloc a la Final Four de la UEFA Futsal Cup, també han agraït el premi a través d’un missatge gravat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();