Xavier Pellicer porta l'essència del seu restaurant 'Céleri' a la Llotja del Camp Nou

Xavier Pellicer porta l'essència del seu restaurant 'Céleri' a la Llotja del Camp Nou

Els convidats, entre els quals es troben l’exjugador Aloisio Pires, l’actor Leonardo Sbaraglia, els pilots Laia Sanz, Gerard Farrés o els olímpics de les seccions amateurs, degusten els plats del prestigiós cuiner

El partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra la Reial Societat ha concentrat moltes cares conegudes a la Llotja President Suñol, que avui ha comptat amb el prestigiós cuiner Xavier Pellicer com a convidat a oferir la seva proposta gastronòmica, en el marc de la iniciativa que es va iniciar en el partit del clàssic amb el pastisser i xocolater Oriol Balaguer. Pellicer ha portat l’essència del restaurant Céleri, que recentment ha guanyat la seva primera estrella Michelin i que destaca per un estil de cuina mediterrània de sabor tradicional i de productes ecològics, en la seva majoria vegetals.

Pellicer, que va ser cuiner de l’Àbac i Can Fabes, ha preparat per a la ocasió un gaspatxo de remolatxa i costelles de port a l’estil tan dori amb pastanaga, ceba vermella, cúrcuma, llima i gingebre que ha despertat grans elogis entre els convidats.

La Llotja President Suñol ha comptat avui amb una variada presència de personalitats del món esportiu i cultural. El president Josep Maria Bartomeu ha rebut abans del partit a un vell conegut de l’afició culer, l’exjugador brasiler Aloisio Pires, que aprofitant la seva visita a Barcelona s’ha retrobat amb vells companys, com el secretari Robert Fernández.

Els pilots del Rally Dakar també han tingut una destacada presència a la Llotja, encapçalats per Gerard Farrés, tercer classificat en la categoria de motos, i Laia Sanz, dinovena en la general, i Moi Torrallardona, copilot de Gerard de Roy, que van ser tercers en camions després d’haver guanyat la competició l’any passat.

També han tingut protagonisme els esportistes olímpics de les seccions amateurs del Club, Pol Plà i Joan Losada, jugadors de rugbi; els atletes Raquel González i Ilias Fifa, i el paralímpic Xavier Porras.

Altres convidats han estat l’actor argentí Leonardo Sbaraglia i el director català Cesc Gay, que estan preparant el rodatge de la sèrie Fèlix per Movistar + a partir del març. Sbaraglia es declara un admirador del Barça i ha assegurat que “veure’l jugar sempre és un plaer i sent a Barcelona no podia perdre’m l’oportunitat de venir. Ara torno a l’Argentina però rodarem la sèrie de març al juliol, així que segur que em tornaran a veure per aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut