fcb.portal.reset.password

La jugadora Marta Unzué i la directiva Maria Teixidor amb la delegació xinesa a l'entrada del Museu | GERMÁN PARGA - FCB

Una imatge de la reunió de treball mantinguda a la Casa Àsia en la qual ha estat present Maria Teixidor | GERMÁN PARGA - FCB

Un grup format per per membres de la Shanghai Women’s Federation (SWF) i de la Barcelona-Shanghai Women Bridge han visitat aquesta tarda el Museu del Barça, acompanyat per Maria Teixidor, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona. La visita al Museu ha estat completada amb una trobada amb Marta Unzué,  capitana de l’equip de futbol femení del  FC Barcelona, amb qui han pogut intercanviar opinions sobre la situació de la dona i l’esport.

La Federació de Xangai de la Dona (SWF) és una organització de dones que treballa per al progrés de la dona a Xina. Aquesta entitat no només proporciona un enllaç entre el govern i les dones, sinó que també actua en la protecció dels drets de la dona i  la igualtat entre homes i dones.

Per la seva part, Barcelona-Shanghai Women Bridge és una organització que busca la  relació diferents professionals i empresaris que viuen a l'àrea d'influència d'ambdues ciutats, amb l'objectiu d'aconseguir la confiança intercultural i promoure ll'intercanvi de coneixements i valors.

Intercanvi de bones pràctiques

Abans de la visita efectuada al Museu del Barça, les representats de les dues organitzacions han mantingut a les dependències de la Casa Àsia de Barcelona una reunió de treball i  d’intercanvi d’experiències i de bones pràctiques. Per part de Barcelona-Shanghai Women Bridge, han participat en aquesta reunió la seva directora, Mercè Carreras-Solanas, la directiva blaugrana Maria Teixidor i  la representant de la Fundació Internacional de la Dona Emprendadora (FIDEM), Maite Palomino, i la regatista Natalia Vía-Dufrese. Per la seva part, la SWF ha estat representada per la seva vicepresidenta, Li Rong, que ha estat acompanyada per diferents membres d’aquesta organització xinesa dedicada als drets de la dona.    

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();