fcb.portal.reset.password

Les entrades per al Barça-Manchester City de la Lliga de Campions es posen a la venda

Aquest dijous 29 de setembre s’obre als socis sense abonament la venda d’entrades per al partit corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions, que jugaran el FC Barcelona i el Manchester City al Camp Nou el proper dimecres 19 d'octubre a les 20.45 hores.

Els socis sense abonament tindran un període de 24 hores d’exclusivitat en la compra de localitats per a aquest partit, que anirà del dijous dia 29 a les 11 hores, fins al divendres 30 de setembre a la mateixa hora.

Després d’aquest període, el mateix divendres 30 de setembre a les 11 hores també s’obrirà la venda d’entrades a la resta de socis i al públic en general.

Els socis del FC Barcelona disposara d'un 20% de descompte en la compra de les entrades, que es podran adquirir a través de la web del Club (www.fcbarcelona.cat -enllaç al final d'aquest text-), o a les taquilles del Boulevard del Camp Nou, davant el Museu i la Botiga, de 9.15 a 19.30 hores.

El dia abans de l'enfrontament s’afegiran a la venda les taquilles de l’Accés 15 i el mateix dia del partit, a partir de les 11 hores, se sumaran també les taquilles de l’Accés 4 al Gol Nord.

Partit FC Barcelona-Manchester City al Camp Nou
Tornar a dalt