Ronaldinho: “Em sento orgullós de portar el nom del Barça més amunt i més lluny”

Ronaldinho: “Em sento orgullós de portar el nom del Barça més amunt i més lluny”

L’exjugador blaugrana ha expressat el seu orgull per tornar al club de la seva vida i haver rebut la invitació del Barça a ser el nou ambaixador

Ronaldinho torna a casa. El crac brasiler torna al FC Barcelona, ara com a ambaixador del Club, després d’haver arribat a un acord de col·laboració perquè representi l’Entitat en actes institucionals. L’exjugador blaugrana, que s’incorporarà també al projecte ‘Legends’, l’equip d’exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, ha declarat en una entrevista als mitjans del Futbol Club Barcelona que se sent “orgullós de rebre aquesta invitació del Club”. “Ara toca portar el nom del Barça més amunt i més lluny”, ha afirmat. I ha afegit: “Em sento emocionat de tornar a casa. No trobo paraules d’agraïment per al Club, la directiva i per a tothom per la invitació”.

Ronaldinho ha expressat, a més: “Sempre m’he sentit ambaixador del Barça, perquè la gent sempre ha associat el meu nom amb el FC Barcelona”. I ha destacat: “No hi ha gaires persones que puguin dir que són ambaixadores del Barça arreu del món”. Durant l’acte de la signatura de l’acord amb el FC Barcelona, Ronaldinho ha reconegut que properament portarà la Pilota d’Or –que va assolir el 2006– al Museu del FC Barcelona “perquè és el lloc on ha d’estar”.

L’ex ‘10’ blaugrana ha tingut paraules d’elogi cap al seu compatriota Neymar Jr, de qui ha dit que “és un fenomen i està fent un treball magnífic”. “És un orgull mirar un altre brasiler fent història, és un dels millors jugadors del món”, ha asseverat Ronaldinho, que també ha explicat: “De la mateixa manera que Romário, Rivaldo i Ronaldo van deixar les portes obertes perquè jo seguís el seu camí, jo ho vaig fer amb ell, i és molt bonic mirar la seqüència de brasilers que han passat per aquí”. “Després li tocarà a ell fer el mateix”, ha puntualitzat.

La llegenda culer, que ha reconegut que troba a faltar tots els anys viscuts a Barcelona, ha explicat que és un honor “haver fet història al Barça”. Ronaldinho ha recordat alguns dels seus millors moments amb el Club, com, per exemple, el seu primer gol amb el Barça, en el partit de ‘la nit del gaspatxo’, jugat a la mitjanit contra el Sevilla; els gols en eliminatòries de la Lliga de Campions, o els dos golassos al Santiago Bernabéu, d’on va sortir aplaudit. “Pocs jugadors han tingut aquesta felicitat de ser admirats”, ha expressat el crac brasiler, que també ha reconegut que, més que amb els gols marcats, es queda amb les assistències, perquè les gaudeix molt.

"Messi és el que és perquè és la mateixa persona que quan va començar i mai ha canviat"

Evidentment, Ronaldinho també ha parlat de Leo Messi. La llegenda brasilera ha qualificat el crac argentí de “monstre” futbolístic, i ha explicat: “És un fenomen, és el millor del món i no hi ha ningú com ell”. L’ex ‘10’ culer ha argumentat: “Messi és el que és perquè és la mateixa persona que quan va començar i mai ha canviat”. “Aquesta és la seva fortalesa i encara li queda molt per fer”, ha expressat. De fet, Ronaldinho ha recordat que el seu primer gol va arribar després d’una assistència seva. “Allà va començar una nova història del futbol. Aquella foto m’encanta, Messi era molt jove i aquí és on va començar el monstre. És molt bonic haver format part del seu inici”, ha sentenciat.

Finalment, el crac brasiler ha afirmat que "el trident actual del Barça és increïble i la clau del seu bon joc és que els tres es diverteixen molt jugant junts”. I ha afegit: “Veig el Barça molt bé, són el millor equip del món i estic segur que ho poden tornar a guanyar tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut