Les 10 notícies més destacades de la setmana

Les 10 notícies més destacades de la setmana

Repassa les deu publicacions més importants que ens ha deixat l’actualitat blaugrana dels darrers set dies

Arribem al final de la setmana i és el moment de repassar les notícies més destacades. La presentació de Sito Alonso, el cinquè partit del Barça Lassa contra el Movistar Inter o els primers fitxatges del futbol femení i del bàsquet són alguns dels temes més importants:

Recordes els millors 10 moments de Ronaldinho al Camp Nou? El brasiler tornarà a vestir la samarreta blaugrana al Camp Nou el divendres 30 de juny.

 

El Barça Femení fa oficials els dos primers fitxatges. La migcampista francesa Elise Bussaglia arriba procedent del Wolfsburg i la macedònia Natassa Andonova, del PSG.  Thomas Heurtel és el primer fitxatge del nou Barça Lassa de Sito Alonso. L’exjugador del Baskonia i l’Anadolu Efes, entre d’altres, jugarà al Palau Blaugrana les dues properes temporades. Kluivert i Mendieta promocionen un Legends per a la campanya #ParaLosValientes. Els dos jugadors van destacar el vessant solidari del partit del proper 30 de juny contra el Manchester United Legends al Camp Nou.Quatre jugadors del Barça Lassa d’handbol elegits en el set inicial de l’Asobal. Els escollits són Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerrios, Kiril Lazarov i Víctor Tomàs. En un torneig realitzat durant la temporada cada membre del trident forma part d’un equip. Quin són els conjunts guanyadors? Quin jugador marca més gols? Descobreix-ho. 

Sito Alonso presentat com a nou entrenador del Barça Lassa de bàsquet. El tècnic blaugrana ha explicat que el repte és “generar il·lusió a la gent que vol veure un Barça competitiu i que s’identifica amb aquest club”.  

Fran Sánchez, nou entrenador del Barça Femení. El tècnic, de 39 anys, va entrenar quinze temporades el planter masculí i signa per a les dues pròximes temporades més una d’opcional. El Barça Lassa de futbol sala va caure amb honor en el cinquè partit de la final dels play-offs pel títol a la pista del Movistar Inter. Un gol de Ricardinho a tres minuts per al final va decidir el duel. Aquest dissabte Leo Messi va fer 30 anys! Repassa tot el que va deixar la jornada de felicitació cap al jugador del FC Barcelona.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut