Primers jugadors confirmats per al debut dels Barça Legends al Camp Nou

Primers jugadors confirmats per al debut dels Barça Legends al Camp Nou

Jose Mari Bakero podrà comptar amb Edmílson, Giuly, Belletti, Mendieta, Julio Salinas i Goikoetxea, entre d’altres, per al partit del 30 de juny al Camp Nou davant del Manchester United Legends

El Barça Legends ja està preparant el partit del proper 30 de juny a les 19 hores al Camp Nou per enfrontar-se als Legends del Manchester United. Després de l’èxit del partit a Beirut (Líban), on el combinat blaugrana va derrotar el Reial Madrid Leyendas per 2-3 amb dos gols de Giuly i un de Simao Sabrosa, amb tres assistències de Ronaldinho, aquest matx serà el primer que els Barça Legends disputin al Camp Nou. A més, els blaugranes tornaran la visita a Manchester el proper 2 de setembre a l’estadi d’Old Trafford (15 hores, hora local).

De moment, l’entrenador dels Barça Legends, José Mari Bakero, ja pot comptar amb: Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Dehu, Edmílson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly, Julio Salinas. Durant les pròximes setmanes, s’aniran anunciant altres jugadors que participaran en aquest partit.

Per part del Manchester United Legends, exjugadors com Blomqvist, Fortune, Poborsky, Scholes, Phil Neville, Silvestre i Dwight Yorke, entre d’altres, ja han confirmat la seva presència per al matx.

Un partit solidari

Aquest enfrontament entre els Legends del Barça i del Manchester United destinarà tots els seus beneficis al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 10 € i els 21 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Com aconseguir les entrades?

Les entrades per al partit ja són a la venda i poden obtenir-se a través dels canals de venda habituals del Club. A la pàgina web oficial del FCB Barcelona, els aficionats podran comprar-les a través d’aquest enllaç: http://go.fcbarcelona.com/CampNou/Legends/FCB-MANU/CA. D’altra banda, també poden aconseguir-se a les taquilles del Camp Nou i al portal Ticketmaster.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut