fcb.portal.reset.password

Manel Fuentes conversa amb Adrià Capdevila, de l'Infantil B, durant la presentació de Masia 360. | GERMAN PARGA

Masia 360 obre el cicle de conferències d’aquesta temporada. El Servei d’Atenció a les Famílies organitza els propers dies 12 i 16 de desembre les dues primeres xerrades destinades a les famílies dels 607 esportistes de les cinc seccions professionals del FC Barcelona que formen part del projecte. Les dues conferències, a càrrec de l’educadora emocional Cristina Gutiérrez i de la pedagoga i escriptora Eva Bach, es faran a les 19.30 hores a la Sala Auditori 1899 del Camp Nou.

L’educadora emocional Cristina Gutiérrez farà el dilluns 12 de desembre la xerrada ‘Entrenar als fills per a la vida’ on parlarà dels dos tipus de pares que existeixen: “els que preparen el camí pels fills, i els que preparen els fills pel camí”. Cristina Gutiérrez es la responsable del programa d’educació emocional de Masia 360 i és l’autora dels llibres ‘Entrena’l per a la vida’ i ‘Paraules de nen’. Aquesta xerrada està dirigida als pares i mares amb esportistes menors de 12 anys.

La pedagoga, professora, escriptora, terapeuta i orientadora familiar Eva Bach farà el divendres 16 de desembre la xerrada “Adolescents al Barça, quina meravella” on parlarà, entre d’altres temes, de com fer un bon acompanyament educatiu en aquesta etapa tan plena de vida i de possibilitats i de les actituds recomanables per relacionar-nos i comunicar-nos amb els adolescents. Eva Bach és autora dels llibres ‘La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat’ i ‘Per amor a la meva família’. Aquesta xerrada està dirigida als pares i mares amb esportistes majors de 12 anys.

Tornar a dalt