fcb.portal.reset.password

La trobada s’ha celebrat a l’Auditori 1899 amb la presència de més de 300 socis | GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona ha presentat als socis del Club residents al barri de les Corts i al municipi veí de l’Hospitalet de Llobregat la proposta de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM), la reordenació urbanística imprescindible per abordar la construcció de l’Espai Barça. Més de 300 socis van assistir a la trobada que es va celebrar aquest divendres a l’Auditori 1899 i que va comptar amb la presència del vicepresident primer, Jordi Cardoner, del directiu i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, i del director executiu, Òscar Grau.

Després de la benvinguda per part del vicepresident primer, Jordi Cardoner, el comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, ha explicat els detalls d’aquesta proposta d’MPGM, l’instrument urbanístic que permetrà portar a terme una transformació urbana de gran abast, projectada de manera natural, oberta i accessible, i que és necessària per poder realitzar l’Espai Barça, tant pel que fa a les instal·lacions esportives del Club com del seu entorn. A continuació, i durant més d’una hora, els socis assistents han fet preguntes i suggeriments, i han coincidit de manera majoritària en les millores que presenta la proposta.

Aquesta sessió s’emmarca en el procés de comunicació i participació dels socis en el desenvolupament de l’Espai Barça, que, cal recordar-ho, és un projecte que va ser aprovat en referèndum amb el suport de més del 72% dels vots dels socis a l’abril de l’any 2014.

Al llarg d’aquest període el Club ha donat a conèixer àmpliament el projecte, amb una mostra i sessions informatives prèvies al referèndum, amb l’exposició fixa oberta entre els mesos de març i juliol del 2016, amb tot el detall de les propostes arquitectòniques guanyadores i que va rebre gairebé 165.000 visitants. A més, el FC Barcelona va organitzar una exposició itinerant per fer arribar el projecte als socis i penyistes de 14 poblacions catalanes.

Recentment, la proposta de transformació urbanística també ha estat presentada a les entitats veïnals en reunions convocades pel Districte de les Corts i s’ha obert un torn de diàleg i debat als assistents.

El Club té la voluntat que la proposta de modificació urbana lligada al projecte compti amb la màxima implicació de la massa social i amb el màxim consens de la ciutat, tant per part de l’Ajuntament com dels partits polítics municipals i els veïns de les Corts. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();