Les deu notícies més destacades de la setmana

Les deu notícies més destacades de la setmana

La segona setmana de novembre ens ha deixat les victòries del FCB Femení i del FCB Lassa de bàsquet a Europa com a fets principals

La setmana ha deixat moments per al record. El primer equip va viure una nova exhibició de Leo Messi, i Neymar Jr s’ha consolidat com a màxim assistent abans que ambdós jugadors es veiessin les cares amb les seves seleccions respectives. El FCB Femení es va imposar en el seu duel europeu hores després d’anunciar el retorn de Vicky Losada a la plantilla.

Les seccions del Club també han tingut la seva dosi de protagonisme: mentre l’handbol celebrava les seves 100 victòries consecutives, el FCB Lassa de bàsquet s’imposava al Zalgiris a l’Eurolliga. A banda d’això, recuperem les entrevistes realitzades per Barça TV a Bartzokas i Ter Stegen i analitzem el balanç que deixa el simpòsium organitzat per el Club.

A continuació, us detallem les deu noticies més destacades de la setmana:

1. Reviu l’exhibició de Leo Messi a Sevilla. El crac argentí va ser decisiu en la victòria al Sánchez Pizjuán en liderar la remuntada del FC Barcelona. Messi va empatar el partit i va assistir a Luis Suárez en el definitiu 1-2. El gol aconseguit per l’argentí va significar el número 500 amb el primer equip blaugrana -469 en partits oficials, als quals cal sumar els 31 en duels amistosos-.

2. Vicky Losada: “Molt contenta de tornar a casa”. La jugadora nascuda a Terrassa torna a la disciplina del Club després d’exhaurir el seu contracte amb l’Arsenal Ladies. És la quarta etapa de Vicky al FC Barcelona des de la seva arribada a l’Entitat el 2006.3. El FC Barcelona organitza el seu segon simpòsium de tecnologia i esport. El Club va acollir dijous i divendres un fòrum global en què van participar experts d’abast mundial. 4. Georgios Bartzokas: “Formar part del Barça és un gran desafiament”. El tècnic del FCB Lassa de bàsquet va ser entrevistat per Barça TV. Bartzokas va fer un repàs sobre els seus primers mesos al Club i a la ciutat a més d’analitzar l’estat actual de la plantilla, marcada per les lesions en aquest inici de competició.5. FC Barcelona Femení - FC Twente: Primer esglaó cap a quarts superat amb èxit (1-0). Les noies de Xavi Llorens van aconseguir superar les holandeses en l’anada dels vuitens de final de la Champions femenina gràcies a un gol matiner de Jennifer Hermoso.6. Així ha estat la festa dels 100 triomfs. El FCB Lassa d’handbol va celebrar la fita històrica de 100 victòries consecutives a la Lliga Asobal als prolegòmens del partit que els blaugranes van disputar davant l’Ademar de Lleó. 7. Neymar Jr, míster assistència. El brasiler suma més assistències que cap altre jugador de la Lliga en aquest inici de temporada, sumant totes les competicions. Neymar Jr, en tretze partits, ha repartit deu assistències de gol.8. Ter Stegen: “La pressió és bona, m’agrada moltíssim”. El porter alemany, en una entrevista realitzada per Barça TV, va parlar sobre el seu fitxatge pel club blaugrana i va desvelar el perquè de la seva decisió d'escollir un lloc tan exigent com és la porteria. 9. FC Barcelona Lassa – Zalgiris Kaunas: Creença en el triomf fins al final (92-86). Els blaugranes, liderats per Rice i Koponen, es van endur una treballada victòria que els situa amb 4-2 al balanç global de la classificació.10. El Brasil de Neymar Jr, autor d’un gol, supera l’Argentina de Mascherano i Messi (3-0). La selecció brasilera va continuar liderant el grup sud-americà classificatori per al Mundial en vèncer amb comoditat en el Superclásico.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut