fcb.portal.reset.password

L’exjugador blaugrana Ronaldinho ha participat aquest dimecres en el darrer acte de l’inauguració de l’oficina del FC Barcelona a Nova York fent feliços a centenars d’aficionats amb els que ha compartit una estona de fotos, signatures i somriures. El lloc de trobada ha estat Niketown, l’emblemàtica botiga de la firma esportiva Nike a Manhattan. Ronaldinho ha estat acompanyat en aquest acte pel vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner.

Els aficionats havien estat convocats prèviament a través de les xarxes socials a apropar-se fins a la botiga de la Cinquena Avinguda amb el reclam de poder estampar-se una samarreta i “rebre una visita sorpresa llegendària”.

Els rumors que aquesta sorpresa era Ronaldinho ja s’havia escampat amb anterioritat, i quan el jugador ha arribat a Niketown ja eren desenes d’aficionats els que l’esperaven al carrer per poder aconseguir una fotografia o un autògraf.

Un cop dins, Ronaldinho ha visitat l’establiment, ha  compartit una estona amb els fans i ha fet l’estampació de la seva pròpia samarreta, que en aquest cas era la segona equipació de la temporada 2016/17 amb el dorsal ‘10’ i el nom de Ronaldinho.

Desenes de persones han esperat després al carrer a que el jugador sortís per aconseguir un últim autògraf. La imatge de Ronaldinho rodejat d’aficionats  en plena Cinquena Avinguda, en el cor de Nova York,  ha posat el punt final a la setmana d’actes del Barça a Nova York.
Tornar a dalt