fcb.portal.reset.password

Rubén Bonastre, responsable de l'Àrea educativa de la Residència Masia, ajuda als jugadors de l'Infantil A a fer els deures. | FCB

Quan es va presentar el Departament d’Acció Educativa de Masia 360 es va assegurar que en les competicions que tinguin una durada mínima d’una setmana, un pro­fessor de suport formarà part de l’ex­pedició per poder ajudar els nostres esportistes a no perdre el ritme de les classes i a fer tots els deures que se’ls ha posat a l’escola. Doncs bé, aquesta promesa ja és una realitat. L’Infantil A de Carles Martínez ha viatjat a Senegal, on realitza un stage d’hivern convidat per l’Academia Aspire, acompanyat per Rubén Bonastre, responsable de l’Àrea educativa de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort, per no perdre el ritme de l’escola i tornar amb tots els deures fets.

Ahir, abans de dinar, ja es van posar a estudiar a la sala de conferències que els hi van habilitar a l’hotel de concentració i avui tornaran a repetir la experiència durant el matí. Rubén Bonastre, ajudat per tot el cos tècnic, ha recordat un per un a tots els nois quines són les matèries que han d'estudiar i els hi ha resolt els dubtes que poden tenir de cada matèria. El defensa Arnau Ollé té que estudiar, per exemple, matemàtiques, llegir i fer les activitats de llengua castellana i, com no, català. Un altra defensa, Teo-Surafel Bernardo, ha de preparar el control de naturals i de llengua castellana, llegir i fer esquemes de català i preparar els exàmens de matemàtiques i geografia i història. “L’experiència és molt positiva. Tot el cos tècnic està implicat en la iniciativa i els nois al treballar tots junts en grup aprofiten més el temps. Tothom tornarà a Barcelona el proper dissabte amb els deures fets”, assegura Rubén Bonastre. L’Infantil A juga aquesta tarda el primer dels dos partits amistosos contra l’Aspire Football Dreams.

FCB | Tots els jugadors de l'Infantil A fan classe en una de les sales de conferències de l'hotel.

Tornar a dalt