fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat els assumptes següents:

En primer lloc, després de fer-ho aquest matí a través de les xarxes socials, el Club vol reiterar el seu condol i la seva solidaritat amb els familiars de les víctimes de l’accident aeri que avui transportava l'equip de futbol Chapecoense del Brasil, a disputar el partit d'anada de la final de la Copa Sud-americana, a la ciutat colombiana de Medellín.

Convocatòria d’Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris

La Junta Directiva ha decidit convocar una Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris per al diumenge 18 de desembre, abans del partit de Lliga que enfrontarà, al Camp Nou, el FC Barcelona i el RCD Espanyol. L’Assemblea se celebrarà a les 16.00 hores, en primera convocatòria, i a les 16.30 hores, en segona, al Palau de Congressos de Catalunya.

L’Assemblea debatrà sobre l’acord amb la companyia Rakuten com a patrocinador principal del Club, la proposta relativa a l’Acció de Responsabilitat en curs; i l’acord amb Mission Hills Group, a la Xina.

Acord amb Mission Hills Group

La Junta Directiva ha aprovat el marc d’un acord amb Mission Hills Group, una companyia xinesa amb una àmplia experiència en la gestió de l’àmbit esportiu en aquell país, per desenvolupar conjuntament, a partir de l’any vinent, un projecte per crear una gran FCBEscola i un espai d’experiències Barça a la ciutat de Haikou, a l’illa xinesa de Hainan.

La dimensió i la naturalesa d’aquest projecte és singular perquè estarà situat al complex on s’ubicarà la futura seu de la Federació Xinesa de Futbol, i en una illa que s’ha convertit en un dels pols turístics i esportius més importants de l’Àsia.

El Club considera que aquest és un acord estratègic molt rellevant, que permetrà impulsar el desenvolupament del futbol al continent asiàtic i donarà una gran visibilitat a la marca Barça en aquest territori.

L’acord, que tindrà una durada de 10 anys, prorrogable per a 10 anys més, se sotmetrà a la ratificació de la pròxima Assemblea de Socis Compromissaris. 

Actualització de l’homenatge a Johan Cruyff

Durant el primer trimestre del 2017, la Junta Directiva del Club, en una decisió consensuada amb la família de Johan Cruyff, farà pública la manera com l’Entitat retrà homenatge a la figura del mític jugador i entrenador.

Des del decés de Cruyff, Club i família treballen conjuntament per trobar la millor manera de retre l’homenatge que mereix aquesta figura emblemàtica i clau per a la història de l’Entitat.

Actes de celebració dels 25 anys de Wembley

La Junta Directiva ha aprovat el programa d’actes commemoratius i de celebració del 25è aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa de la història del Club, a  l’estadi de Wembley, que es compleix el 20 de maig del 2017.

El Club vol centrar-se en la celebració d’aquella fita històrica, un punt de partida que va impulsar el coneixement, el lideratge i l’atractiu del Club arreu del món. Per posar en valor aquella fita hi haurà dos eixos de treball: el FC Barcelona, com a club i institució, i el barcelonisme, l’afició, el moviment penyístic i la gent blaugrana.

La primera samarreta d’aquesta temporada és un primer homenatge a aquell gran èxit, amb un disseny inspirat en la que va lluir l’equip de la temporada 1991/92.

Algunes de les accions que s’impulsaran són:   

  • Durant tota la setmana del 20 de maig del 2017, es programarà la “Setmana Wembley” a l’Auditori 1899. S’hi faran sessions de debat i ponències institucionals per commemorar el que va significar aquella primera Copa d’Europa per al Club, amb la presència de figures rellevants del barcelonisme i protagonistes d’aquella època.
  • Durant aquella setmana Barça TV emetrà una programació especial i produirà un documental dedicat a l’èxit de Wembley.
  • El Museu se sumarà a l’homenatge amb la creació de l’Espai Wembley, una mostra dels elements més importants d’aquella gran final, i una selecció de materials, fotografies i elements més rellevants.
  • També s’impulsarà un espai de participació, a través de la creació d’un site al web del Club on els socis i aficionats podran fer arribar records fotogràfics relacionats amb la final.
  • El carnet de soci de l’any 2017 tindrà un disseny que recordarà la samarreta del primer equip de Wembley 92.
  • La cloenda de l’efemèride seria un acte d’homenatge al Camp Nou i la voluntat és fer un partit entre el Dream Team i un combinat de jugadors d’aquella època.

Abonament Llista d’Espera

La Junta Directiva ha aprovat la creació del nou Abonament de Llista d’Espera, destinat als socis inscrits des de fa més de tres anys a la llista d’espera per obtenir un abonament al Camp Nou.

El Club posarà a la disposició d’aquests socis fins a un total de 1.000 Abonaments Llista d’Espera que s’adjudicaran partit a partit, en funció de la disponibilitat, i seguint un ordre rigorós d’acord amb la inscripció de cada soci, de manera que es donarà preferència als que faci més temps que estan inscrits. 

Nou protocol per a la liquidació del Seient Lliure

També en el marc de l’Àrea Social, la Junta Directiva ha aprovat el nou protocol de liquidació del servei Seient Lliure als socis abonats que alliberen les seves localitats.  

A partir de la segona volta de la Lliga, el Club garantirà que tots aquells socis que alliberin les seves localitats abans de les 72 hores prèvies a la celebració del partit, cobraran la venda del Seient Lliure.

Fins ara els abonats només cobraven en el cas que la localitat alliberada es vengués, fet que continuarà passant per a aquells socis que alliberin la seva localitat més tard de les 72 hores prèvies al partit.

Aprovació d’una FCBEscola a Mont-real

La Junta Directiva ha aprovat la creació d’una FCBEscola a Mont-real, la 26a del món i la cinquena que es crea al Canadà, després de les d’Ottawa, Edmonton, Vancouver i Toronto. El Canadà s’ha convertit en el país del món on s’apleguen més FCBEscoles.

Finalment, la Junta també ha volgut felicitar els socis amb motiu del 117è aniversari del Club, que se celebra avui.

Tornar a dalt