L’Agrupació Barça Jugadors celebra la seva Diada d’Aniversari

L’Agrupació Barça Jugadors celebra la seva Diada d’Aniversari

El dissabte 25 de febrer el Tour Experience del Camp Nou inclourà la visita al local de l’ABJ i la presència d’exjugadors per celebrar els seus 58 anys d’història

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) celebra aquest proper dissabte el 58è aniversari de la seva fundació, el mes de febrer de 1959. Per commemorar aquest fet, l’associació de veterans del FC Barcelona obrirà el proper dissabte 25 de febrer les portes del seu local als visitants del Tour Experience pel Camp Nou i el Museu del Barça.

Aquest dissabte, els visitants del Tour blaugrana podran passar per primera vegada per la instal·lació de l’Agrupació Barça Jugadors, situada a la zona de Tribuna de l’Estadi. La presència de l’ABJ també estarà present al llarg del recorregut pel Museu, on els visitants es podran trobar amb exjugadors del FC Barcelona en diferents punts de l’itinerari relacionats amb la seva estada al Club.   

Exjugadors com Ferran Olivella, Salvador Sadurní, Tente Sánchez, Paco Clos, Pere Valentí Mora, Paco Martínez i Joan Vilà són alguns dels que estaran presents en aquest recorregut, així com Carme Nieto, integrant del primer equip de futbol femení del Club, i Núria Llansà.

D’altra banda, s’aprofitarà aquesta commemoració per fer un acte d’homenatge i lliurament d’insígnies als socis de l’ABJ amb 10 i 25 anys d’antiguitat a l’agrupació. Aquest acte s’efectuarà a l’Avantllotja d’Honor de l’Estadi el mateix dissabte a les 12 hores, i es tractarà d’un esdeveniment adreçat únicament a socis de l’ABJ.

Relació d’alguns dels exjugadors del FC Barcelona que estaran presents al Museu el dissabte 25 de febrer:

         Horari                                      Exjugador
11.15 a 12.00 Paco Clos i 'Tente' Sánchez
12.00 a 12.45 Ferran Olivella, Salvador Sadurní, Carme Nieto i Núria Llansà 
13.00 a 13.45 Pere Valentí Mora
13.45 a 14.30 Paco Martínez i Joan Vilà

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut