L’agenda del tercer cap de setmana de gener

L’agenda del tercer cap de setmana de gener

El desplaçament del primer equip de futbol a Ipurua tancarà una jornada amb menys compromisos del que és habitual

Aquest divendres es dóna el tret de sortida a un nou cap de setmana en clau blaugrana amb el partit del FCB Lassa de futbol sala a Cartagena. L’absència de partits per part del FCB Lassa de bàsquet, el FCB Lassa d’handbol i el FCB Femení escurça una agenda que reparteix els quatre enfrontaments restants en els dos dies següents.

Aquest dissabte el Barça B viatja fins a Vila-real per disputar el duel de filials –a les 17.30 hores–, i el FCB Lassa d’hoquei patins rep el Vendrell al Palau Blaugrana a partir de les 19.00 hores. Els compromisos prosseguiran aquest diumenge amb el Juvenil A i el primer equip de futbol. Mentre els homes de Gabri Garcia juguen a la Ciutat Esportiva a partir de les 12.00 hores, el conjunt de Luis Enrique es desplaça a Eibar per intentar aconseguir una nova victòria en l’últim duel de la jornada –a les 20.45 hores.   

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 20 de gener

21.00 hores: Cartagena – FCB Lassa (futbol sala). Els blaugranes continuen al capdamunt de la classificació –amb un punt d’avantatge sobre l’Inter– després d’haver aconseguit vèncer en les darreres vuit jornades de manera consecutiva. Els homes d’Andreu Plaza viatgen fins a Cartagena per enfrontar-se al conjunt local, situat a la zona mitjana baixa de la taula.

Dissabte, 21 de gener

17.30 hores: Vila-real B – Barça B. El filial blaugrana afronta el sempre complicat desplaçament a Vila-real amb cinc punts de renda sobre el segon classificat –l’Alcoià–, després de guanyar els últims tres partits de Lliga. El submarí groc, instal·lat a la zona de play-off, només ha caigut derrotat en una de les últimes nou jornades de campionat.

19.00 hores: FCB Lassa – Vendrell (hoquei patins). El líder de l’OK Lliga arriba en un gran moment anímic després de derrotar el Porto i situar-se en primera posició del seu grup a la Lliga Europea. El conjunt de Ricard Muñoz s’enfronta al sisè classificat, un Moritz Vendrell que va posar les coses molt difícils als blaugranes a la primera volta (2-3).

Diumenge, 22 de gener

12.00 hores: Juvenil A – Sabadell. Els homes de Gabri Garcia han vist reduït el seu avantatge en el liderat de la Divisió d’Honor després de l’empat de la passada jornada davant el Sant Andreu. Aquesta setmana els blaugranes –en el seu segon partit consecutiu a la Ciutat Esportiva– reben la visita del cuer, el Sabadell. El conjunt arlequinat necessita els punts per sortir de la zona de descens.

20.45 hores: Eibar – FC Barcelona. Després del triomf davant el Las Palmas, el conjunt de Luis Enrique entra de ple en una lluita pel títol que es preveu apassionant. La visita a Ipurua, en el partit que tancarà els actes blaugrana del cap de setmana, és clau per refermar la solidesa d’un equip que acumula 11 jornades consecutives sense conèixer la derrota en la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut