L’agenda del primer cap de setmana de desembre

L’agenda del primer cap de setmana de desembre

El Barça-Madrid marca una nova jornada ple de compromisos interessants per als diferents equips de l’Entitat

Aquest divendres comença un nou cap de setmana ple d’actes en clau blaugrana amb la disputa de tres partits: mentre el FCB Lassa de futbol sala viatja fins a València per jugar davant el Llevant i el FCB Lassa d’hoquei patins es desplaça a Vilafranca, el Palau Blaugrana viurà un nou enfrontament d’Eurolliga amb el partit entre el FCB Lassa de bàsquet i el Panathinaikos a partir de les 21.00 h.

El gruix d’enfrontaments tindrà lloc aquest dissabte amb el Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid com a plat fort de la jornada. Abans, el FCB Femení i el Juvenil A s’enfronten a l’Oiartzun i el Gimnàstic, respectivament, mentre que el FCB Lassa d’handbol es veurà les cares amb el PSG Handball en un partit en què blaugranes i francesos es disputen la primera posició del seu grup de la Champions.

Els actes conclouran aquest diumenge amb els dos últims partits en clau blaugrana. El Barça B s’enfronta al Prat a domicili, mentre que el FCB Lassa de bàsquet jugarà per segon cop en menys de 48 hores al Palau Blaugrana, en la visita del Gran Canària en partit de la Lliga Endesa.  

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 2 de desembre

20.00 hores: Llevant – FCB Lassa (futbol sala). Amb la igualtat en els llocs capdavanters de la classificació com a aspecte destacat en aquest inici de curs –els cinc primers estan separats per només tres punts-, els blaugranes visiten la pista del penúltim classificat amb la necessitat de vèncer després de dues jornades sense sumar els tres punts. 

21.00 hores: Vilafranca – FCB Lassa (hoquei patins). El conjunt de Ricard Muñoz, líder indiscutible del campionat amb set punts d’avantatge sobre el seu màxim perseguidor, vol seguir comptant els seus partits per victòries -10 de 10 en l’Ok Lliga i 2 de 2 en la Lliga Europea-.

21.00 hores: FCB Lassa – Panathinaikos (bàsquet). Xavi Pascual retorna al Palau Blaugrana com a tècnic visitant. Als homes de Bartzokas –en un partit en què s’espera el debut d’Alex Renfroe- només els val un triomf que faria que els blaugranes atrapessin els grecs en la classificació.

Dissabte, 3 de desembre

10.45 hores: Oiartzun – FCB Femení. L’equip dirigit per Xavi Llorens disputa el primer dels tres partits que jugarà en només nou dies. El conjunt blaugrana torna a la competició després de l’aturada de seleccions amb l’objectiu de conservar o incrementar els dos punts de renda que manté en la primera posició.

12.15 hores: Gimnàstic – Juvenil A. El Juvenil blaugrana es desplaça al camp del sisè classificat després d’haver derrotat la Damm i el Celtic en els seus darrers enfrontaments. Els nois de Gabri García tenen quatre punts d’avantatge respecte a l’Espanyol, en la lluita pel campionat de Lliga.

16.15 hores: FC Barcelona – Reial Madrid. El FC Barcelona es veu obligat a obtenir els tres punts davant la visita del Reial Madrid al Camp Nou per reduir les distàncies –sis punts els separen- en la taula classificatòria. Els homes de Luis Enrique acumulen quatre partits sense conèixer la derrota.

20.30 hores: FCB Lassa – PSG Handball (handbol). El Palau Blaugrana serà testimoni de la lluita per la primera posició del grup A de la VELUX EHF Champions. La diferència de gols favorable als blaugranes els atorga el liderat momentani, ja que ambdós conjunts arriben al partit empatats a punts.

Diumenge, 4 de desembre

12.00 hores: Prat – Barça B. El filial blaugrana es troba instal·lat al capdavant de la classificació després de sumar 18 punts dels últims 21 en joc. Els homes de Gerard López buscaran una nova victòria davant un conjunt local situat a la zona mitja de la taula.

18.30 hores: FCB Lassa – Gran Canària (bàsquet). A una victòria del liderat de la Lliga Endesa, el conjunt blaugrana buscarà seguir amb la imbatibilitat com a local. En la competició regular, els homes de Bartzokas han aconseguit un ple de triomfs en els partits disputats al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut