L’agenda del FC Barcelona per a aquest cap de setmana

L’agenda del FC Barcelona per a aquest cap de setmana

Tres dies frenètics per al Barça, amb la tornada del Femení A a la competició oficial i el primer títol de l’handbol blaugrana en joc

El FC Barcelona arrenca un cap de setmana sense futbol del primer equip, a causa de la primera aturada per seleccions. No obstant això, es preveu un cap de setmana intens, que començarà el mateix divendres amb el primer partit de pretemporada del Barça Lassa de bàsquet, i el Barça Lassa de futbol sala, que s’enfrontarà al Touló en el Torneig de Ripollet.

Els partits oficials arriben dissabte i diumenge. El 3 de setembre, el Barça B disputarà el tercer partit de Lliga a Segona B, amb l’objectiu de seguir líders. Per la seva banda, la secció d’handbol es jugarà el seu primer títol de la temporada, la Supercopa Asobal. El cap de setmana el tancaran diumenge tant el Barça Femení com el Juvenil A. Les jugadores de Xavi Llorens obriran la competició davant el Granadilla Egatesa a domicili amb l’al·licient de veure algunes de les sis incorporacions que han arribat aquest estiu.

Aquesta és l’agenda esportiva del cap de setmana:

Divendres, 2 de setembre

20.30 hores: FC Barcelona - Touló. La secció de futbol sala segueix amb la preparació i disputarà el Torneig de Ripollet aquest cap de setmana. El partit d’aquest divendres significarà el segon amistós dels homes d’Andreu Plaza.

20.00 hores: Barça Lassa –Betis. Els homes de Bartzokas ja fa dies que es posen a punt i aquest divendres jugaran el primer amistós d’aquesta pretemporada a Sant Julià de Vilatorta.

Dissabte, 3 de setembre 

FC Barcelona Lassa - Guanyador/Perdedor d’El Pozo Múrcia-Ripollet. El futbol sala disputarà el segon partit del Torneig de Ripollet contra l’equip vencedor o perdedor, depenent del que facin en el primer partit, del duel entre El Pozo Múrcia i el Ripollet de divendres.

20.30 hores: FC Barcelona Lassa - Helvetia Anaitasuna (handbol). Els blaugranes es jugaran el primer títol de la temporada, la Supercopa Asobal, a Pamplona. Cal recordar que els de Xavi Pacual ja van obrir la competició el 25 d’agost disputant les semifinals de la Supercopa Catalunya, partit que va acabar amb victòria del Barça Lassa.

19.00 hores: Barça B – Vila-real B. El filial blaugrana vol seguir líder en el grup de Segona Divisió B i intentarà sumar la tercera victòria consecutiva davant el filial castellonenc al Miniestadi.

Diumenge, 4 de setembre 

12.00 hores: Juvenil A - Ferriolense. Els nois de Gabri Garcia busquen una victòria per començar la Lliga amb bon peu.

13.00 hores: Granadilla – Barça Femení. Les jugadores de Xavi Llorens obren una temporada il·lusionant amb un total de sis incorporacions. Buscaran la primera victòria de la Lliga a domicili per encarar bé la competició.

18.00 hores: FCB - MoraBanc Andorra. El bàsquet tancarà aquest cap de setmana ple de partits de les diferents seccions amb el segon amistós a Sant Julià de Vilatorta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut