L’agenda del Barça en l’últim cap de setmana de gener

L’agenda del Barça en l’últim cap de setmana de gener

El desplaçament a Sevilla del primer equip de futbol i el doble enfrontament del Barça Lassa de bàsquet amb el Baskonia són els actes més destacats en clau blaugrana

Aquest divendres comença un nou cap de setmana ple de compromisos dins l’agenda blaugrana. El FCB Lassa de bàsquet s’enfronta al Baskonia –al Palau Blaugrana-, en el primer dels dos partits que els dos equips jugaran en menys de 48 hores. L’activitat continuarà aquest dissabte amb els partits del FCB Femení i del Barça B. Mentre les noies de Xavi Llorens es desplacen a terres extremenyes, el filial blaugrana defensa el liderat de Segona B al Miniestadi –a partir de les 18 hores- davant el segon classificat, l’Alcoià.

Aquest diumenge, especialment al matí, tindrà lloc el gruix de partits del cap de setmana. A les 12 hores coincideixen fins a tres equips: els homes de Luis Enrique s’enfronten al Betis, el Juvenil A es veu les cares amb l’Espanyol i el FCB Lassa d’hoquei patins juga a Lleida. Ja a la tarda el FCB Lassa de bàsquet tanca la jornada –novament- davant el Baskonia, ja que ni el FCB Lassa d’handbol ni el FCB Lassa de futbol sala tenen compromís a causa dels partits de seleccions.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 27 de gener

19.00 hores: FCB Lassa – Baskonia (bàsquet). Els homes de Bartzokas inauguren els compromisos blaugrana del cap de setmana amb la visita del Baskonia al Palau Blaugrana. El FCB Lassa, situat a la zona mitja de la classificació, busca una victòria que l’apropi a posicions de ‘play-off’.

Dissabte, 28 de gener

16.00 hores: Santa Teresa – FCB Femení. Després d’una setmana sense compromisos, les noies blaugrana tornen a la competició amb la intenció d’assolir el seu tercer triomf consecutiu. L’equip de Xavi Llorens es troba en segona posició a només un punt del liderat, a mans de l’Atlètic de Madrid.

18.00 hores: Barça B – Alcoià. El Miniestadi viurà un dels millors partits de la categoria, ja que els dos equips es troben separats per només dos punts a la classificació –en primera i segona posició, respectivament-. Els homes de Gerard López es volen treure l’espina que els va suposar la derrota a Alcoi durant la primera volta (3-2).

Diumenge, 29 de gener

12.00 hores: Betis – FC Barcelona. Els blaugranes, immersos en una dinàmica molt positiva de joc i resultats, visiten l’Estadi Benito Villamarín després d’aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei. En un horari poc habitual, els homes de Luis Enrique buscaran accedir al liderat de la Lliga.

12.00 hores: Lleida – FCB Lassa (hoquei patins). Líder amb set punts d’avantatge respecte al Reus Deportiu i el Vic, el conjunt de Ricard Muñoz visita un Lleida instal·lat a la zona mitja-baixa de la taula classificatòria. Els culers acumulen tres victòries consecutives en l’OK Lliga.

12.00 hores: Espanyol – Juvenil A. Els homes de Gabri Garcia –que sumen 19 dels últims 21 punts en joc- visiten la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb nou punts d’avantatge sobre l’Espanyol. Una victòria blaugrana deixaria un avantatge molt ampli a aquestes alçades de campionat.

18.30 hores: Baskonia – FCB Lassa (bàsquet). Els dos equips tancaran l’agenda blaugrana després d’haver-se vist les cares poc menys de dos dies abans. Baskonia i FCB Lassa –juntament amb el València- es troben a només dues victòries del liderat de la Lliga Endesa, en tercera i quarta posició, respectivament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut