L’agenda del primer cap de setmana de 2017

L’agenda del primer cap de setmana de 2017

El primer equip de futbol tancarà una nova jornada plena d’actes en clau blaugrana

A excepció del FCB Lassa d’handbol –que no reprèn la competició fins al mes de febrer degut al mundial que comença el proper dia 11- tots els equips professionals del Club tornen a l’activitat durant aquest cap de setmana. Aquest dissabte el FCB Lassa de futbol sala i el Santa Coloma disputen el derbi català de la Lliga i el FCB Lassa d’hoquei patins rep el Liceo al Palau Blaugrana –a partir de les 20.05 hores.

Aquest diumenge serà el torn, al matí, del FCB Lassa de bàsquet en la visita del Obradoiro al Palau, mentre que tancaran el cap de setmana els partits del FCB Femení –al Mini Estadi- davant el Llevant i el partit del primer equip de futbol a Vila-real, a partir de les 20.45 hores.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Dissabte, 7 de gener

16.00 hores: Catgas Santa Coloma – FCB Lassa (futbol sala). El duel dels dos equips catalans de la competició està marcat pel bon moment de forma que viuen ambdós conjunts: mentre els blaugranes son líders, els locals amenacen amb retallar distancies des de la quarta posició.

20.05 hores: FCB Lassa – Liceo (hoquei patins). En una jornada marcada per la unificació horària –tots els partits es disputen a la mateixa hora-, els homes de Ricard Muñoz, líders, s’enfronten al Liceo en un duel de la zona capdavantera de la taula.

Diumenge, 8 de gener

12.30 hores: FCB Lassa – Obradoiro (bàsquet). El conjunt de Bartzokas, després de dues victòries consecutives en la Lliga Endesa, rep l’Obradoiro amb l’objectiu de seguir invicte al Palau Blaugrana en el campionat i mantenir-se al capdavant de la classificació (és colíder amb el Reial Madrid).

16.00 hores: FCB Femení – Llevant. Gairebé un mes després del seu últim partit, el Barça Femení torna a la competició. El Miniestadi serà l’escenari del partit entre les noies de Xavi Llorens i el Llevant, segon i tercer classificat de la Lliga, respectivament, amb els mateixos punts i a només un de l'Atlètic de Madrid.

16.30 hores: Manacor – Juvenil A. Quatre victòries consecutives de l’equip de Gabri Garcia han consolidat el liderat dels blaugranes en la Divisió d'Honor. El seu rival, immers en la zona baixa de la classificació, necessita la victòria per eludir la zona de descens.

17.00 hores: At. Saguntino – Barça B. Els homes de Gerard López inicien l’any instal·lats al capdamunt de la classificació, amb dos punts d’avantatge sobre l’Alcoià, després d’aconseguir 11 dels darrers 15 punts disputats. Els blaugrana, que no perden a domicili des del 9 d’octubre, visiten l’Atlético Saguntino, situat a la zona mitja de la taula.

20.45 hores: Vila-real – FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique es desplacen fins a Vila-real per enfrontar-se a un dels conjunts revelació de la temporada. Els blaugranes no coneixen la derrota en el campionat des del passat 2 d’octubre, fet que els situa en la lluita per la primera posició.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut